cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

Προγράμματα φιλαναγνωσίας από τις βιβλιοθήκες του Δήμου Χανίων

Προγράμματα φιλαναγωσίας και δημιουργικής απασχόλησης για την εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των Χανίων, προσφέρουν οι βιβλιοθήκες του Δήμου Χανίων…

Προγράμματα φιλαναγνωσίας από τις βιβλιοθήκες του Δήμου Χανίων

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων για ακόμα μια χρονιά, δίνει τη δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές Α/θμιας Εκπαίδευσης, να συμμετέχουν σε προγράμματα φιλαναγνωσίας και δημιουργικής απασχόλησης και για το νέο έτος 2023, στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, της Παιδικής – Εφηβικής Βιβλιοθήκης Σούδας και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σταλού.

Τα προγράμματα για τα μικρότερα παιδιά οργανώθηκαν και πραγματοποιούνται από το προσωπικό των Βιβλιοθηκών, ενώ για τα μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά υπάρχει συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδας.

Στόχος των προγραμμάτων είναι να καλλιεργηθεί η φιλαναγνωσία, η εφευρετικότητα, η δημιουργική φαντασία, το χιούμορ, η χαρά της μάθησης.

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή επιλέγοντας το πρόγραμμα που επιθυμούν και τη βιβλιοθήκη, εγκαίρως. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν πληροφορίες από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων στα τηλ. 2821-341661, 2821-341221, 2821-099787.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.chania.gr/enimerosi/municipality-press-releases/26012023programmatafilanagnosias.html

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon