cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Πρώτη στην Α2 η γυναικεία ομάδα πόλο Χανίων – Επιστρέφει στην Α1

Την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία πόλο γυναικών μετά από 15 ολόκληρα χρόνια, γιορτάζει ο Ναυτικός όμιλος Χανίων – Αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α2 και πανηγυρίζει την άνοδο…

Πρώτη στην Α2 η γυναικεία ομάδα πόλο Χανίων – Επιστρέφει στην Α1

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων είναι ο πρωταθλητής της φετινής Α2 Εθνικής κατηγορίας πόλο γυναικών, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις του με τον καλύτερο τρόπο στους αγώνες των πλέι οφ που φιλοξενήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου στο κολυμβητήριο Χανίων.

Η ομάδα του Γιώργου Κατσουλάκη κατάφερε να φτάσει στη νίκη επί του Νηρέα Χαλανδρίου την Κυριακή το πρωί στο κολυμβητήριο Χανίων, κερδίζοντας με σκορ 11-5, με αποτέλεσμα να της εξασφαλίζει το ένα από τα δύο εισιτήρια ανόδου για το νέο πρωτάθλημα της Α1.

Ετσι μετά από 15 ολόκληρα χρόνια ο ΝΟ Χανίων επιστρέφει στις πισίνες της Α1 με στόχο να μπορέσει να παρουσιάσει ένα αξιοπρεπές πρόσωπο και να καθιερωθεί ξανά στην κατηγορία.

Το τέλος της διοργάνωσης βρήκε τον Ναυτικό Ομιλο να του απονέμεται το κύπελλο του πρωταθλητή, με τα κορίτσια να γνωρίζουν την αποθέωση ενώ τα ίδια από την πλευρά τους γιόρτασαν με την ψυχή τους αυτή την μεγάλη επιτυχία.

Τη 2η θέση και την άνοδο στην Α1 σφράγισε επίσης και ο Ηλυσιακός, κατακτώντας δύο νίκες στα τρία ματς που έδωσε, ενώ την 3η και την 4η θέση αντίστοιχα κατέλαβαν οι Νηρέας Χαλανδρίου και Αρης που θα συνεχίσουν ν’ αγωνίζονται και τη νέα περίοδο στην Α2.

Συγχαρητήριο μήνυμα δημάρχου Χανίων

Συγχαρητήριο μήνυμα, με αφορμή την άνοδο της ομάδας πόλο γυναικών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στην Α1 εθνική κατηγορία, απευθύνει ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Αναλυτικά η δήλωση:  

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα Υδατοσφαίρισης (waterpolo) του Ναυτικού Όμιλου Χανίων (Ν.Ο. Χανίων), για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις καθ’ όλη τη χρονιά, που οδήγησε στην άνοδο της ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία, έπειτα από 15 χρόνια.

Πρόκειται για μια αγωνιστική δικαίωση που αντανακλά στην αφοσίωση και τη σκληρή προσπάθεια που έχουν καταβάλλει συνολικά, οι πρωταθλήτριές μας, οι προπονητές, αλλά και η διοίκηση του Ν.Ο. Χανίων, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και αποτελεί πηγή έμπνευσης για την τοπική αθλητική κοινότητα. Ξεχωριστά μπράβο αξίζουν και στις οικογένειες των αθλητριών για τη διαρκή εμψύχωση και την υποστήριξή τους.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στις μελλοντικές σας προσπάθειες και ελπίζω η ομάδα να συνεχίσει να εξελίσσεται, να κατακτά υψηλές διακρίσεις και να εκπροσωπεί την πόλη των Χανίων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε όλον τον κόσμο.

Πρόκειται για μία ακόμη νίκη, που επιτείνει την ανάγκη για συνολική αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών σε όλο τον Νομό Χανίων».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon