cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Ψήφισμα στήριξης των υγειονομικών από το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου εξέδωσε ψήφισμα με το οποίο εκφράζει την αλληλεγγύη και στήριξή του στους αγώνες των υγειονομικών στη δημόσια υγεία, ζητώντας προσλήψεις στα νοσοκομεία και αυξήσεις στους μισθούς…

Ψήφισμα στήριξης των υγειονομικών από το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου σε συνεδρίασή του τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, αποφάσισε κατά πλειοψηφία να εκδώσει ψήφισμα με το οποίο εκφράζει την αλληλεγγύη και στήριξή του στους αγώνες των υγειονομικών στη δημόσια υγεία.

Παράλληλα, αξιώνει από την κυβέρνηση αύξηση της χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό, ζητώντας αυξήσεις στους μισθούς των εργαζόμενων στη δημόσια υγεία-πρόνοια και ενιαίο, αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν Σύστημα Υγείας για όλους.

Επίσης ζητά μόνιμες προσλήψεις με το απαραίτητο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων και μονιμοποίηση των επικουρικών, συμβασιούχων όλων των ειδικοτήτων, στα δημόσια Νοσοκομεία και τα Κ.Υ της Κρήτης και όλης της χώρας, για την πλήρη κάλυψη των διευρυνόμενων λαϊκών αναγκών.

Τέλος, ζητά την κατάργηση κάθε πληρωμής στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα είναι προγραμματισμένο παγκρήτιο συλλαλητήριο για την δημόσια υγεία, στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon