cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Ρέθυμνο: Το Σάββατο το 4o Carnival Run

Το 4o Carnival Run, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 – Πρόκειται για μια βόλτα όπου οι συμμετέχοντες θα διασχίσουν μια διαδρομή 1,5 χλμ. στα γραφικά στενά της πόλης…

Ρέθυμνο: Το Σάββατο το 4o Carnival Run

Το 4o Carnival Run, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 9 Μαρτίου 2024.

Πρόκειται σύμφωνα με τους διοργανωτές για «το μεγάλο γεγονός της ημέρας, που όλοι θα γίνουν μια παρέα σε ακόμα μια γιορτή για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι, που “ντύνεται” με αθλητικό πνεύμα και στέλνει το σύνθημα της υγιούς άμιλλας, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους σε έναν αγώνα δρόμου χαράς και κεφιού».

Το Carnival Run oργανώνεται από την Καρναβαλική Ομάδα «Στρίγγλες» και θα πραγματοποιηθεί στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη.

Το σύνθημα για να ξεκινήσει η πιο διασκεδαστική βόλτα θα δοθεί στις 2 μ.μ. και οι συμμετέχοντες θα διασχίσουν μια διαδρομή 1,5 χλμ. στα γραφικά στενά του ιστορικού κέντρου χωρίς χρονόμετρο, καθώς ο καθένας συναγωνίζεται μόνο τον εαυτό του και έχει τον δικό του ρυθμό.

Στο κάλεσμα αναφέρεται πως όλοι πρέπει να δώσουν το παρών: «Κάποιοι θα τρέχουν, άλλοι θα περπατούν, όλοι όμως θα αισθάνονται το πνεύμα της αποκριάς που μόνο χαρά μπορεί να προσφέρει και θα φτάσουν στο τέρμα της διαδρομής πιο δυνατοί. Εκεί, η διοργανώτρια ομάδα θα περιμένει τους συμμετέχοντες με κεράσματα και ένα μεγάλο πάρτι, στο οποίο θα συμμετέχουν χορευτικά σύνολα της πόλης μας. Όλοι θα λάβουν από τη διοργανώτρια ομάδα μπλουζάκι, αποκριάτικο καπέλο, σφυρίχτρες, μετάλλιο και έπαινο ενώ στους μικρούς μας φίλους θα δοθούν και σερπαντίνες».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon