cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Σφοδρές αντιδράσεις γονέων στα Χανιά για το περιστατικό με τους ΝΑΤΟϊκούς

Την έντονη αντίδραση συλλόγων γονέων σχολείων στα Χανιά προκάλεσε το νέο περιστατικό με ΝΑΤΟϊκούς στρατιώτες οι οποίοι εισέβαλαν μεθυσμένοι σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου μέσα βρισκόταν μια 14χρονη μαθήτρια.

Σφοδρές αντιδράσεις γονέων στα Χανιά για το περιστατικό με τους ΝΑΤΟϊκούς

Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του Μουσικού Σχολείου Χανίων αναφέρεται στο περιστατικό που βίωσε 14χρονη μαθήτρια του Μουσικού Σχολείου με τους Αμερικανούς στρατιώτες, ενώ κάνει λόγο για «αλαζονική συμπεριφορά των συνήθως μεθυσμένων Αμερικανών στρατιωτικών».

Ο Σύλλογος κάνει λόγο για έλλειψη δικαιοσύνης όσον αφορά τον τρόπο αντιμετώπισης του περιστατικού τόσο από την Αστυνομία όσο και από την Δικαιοσύνη, και η προσπάθεια υποβάθμισης του, γεγονός που οδήγησε στην απελευθέρωση των συλληφθέντων χωρίς καν να προσαχθούν σε δίκη.

«Αναρωτιόμαστε τελικά, εάν κάποιοι είναι υπεράνω του νόμου στα Χανιά, μήπως τελικά πρέπει κι εμείς οι Χανιώτες να διαφυλάξουμε την ασφάλεια τη δική μας και των παιδιών μας με τα δικά μας, διαθέσιμα…μέσα;», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ανακοίνωση καταδίκης εξέδωσε και ο Σύλλογος Γονέων του 4ου ΓΕΛ Χανίων, ο οποίος κάνει λόγο για «ατιμωρησία που διαχρονικά απολαμβάνουν στη πόλη μας οι Αμερικανοί έπειτα από σωρεία περιστατικών βίας που προκαλούν κάθε φορά με τον ελλιμενισμό των αεροπλανοφόρων».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon