cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Συγκέντρωση φορέων για τη διάσωση του νοσοκομείου Ιεράπετρας

Σε συγκέντρωση-συζήτηση για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Ιεράπετρας αλλά και τις αλλαγές που προωθούνται στη Δημόσια Υγεία, με συγχωνεύσεις και κλείσιμο νοσοκομείων, καλεί ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας…

Συγκέντρωση φορέων για τη διάσωση του νοσοκομείου Ιεράπετρας

Κάλεσμα σε συγκέντρωση συζήτησης για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Ιεράπετρας αλλά και τον σχεδιασμό των δράσεων, με φόντο τις αλλαγές στο ΕΣΥ που θα αρχίσουν με κλείσιμο νοσοκομείων στο Λασίθι, απευθύνει ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος τονίζει ότι ο αγώνας για τη διάσωση των υπηρεσιών υγείας της περιοχή βρίσκεται σε ιστορικής σημασίας σημείο.

Όπως επισημαίνει, ο νέος νόμος για την υγεία, ο οποίος ουσιαστικά καταργεί το ΕΣΥ, μετατρέπει το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας σε απλό σταθμό Α’ βοηθειών και μάλιστα υποστελεχωμένο.

Σύμφωνα με τον Σύλλογο, οι συνέπειες που θα ακολουθήσουν στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου δεν απασχολούν τους ιθύνοντες, ωστόσο όπως σημειώνεται, «απασχολούν όλους εμάς, τις οικογένειές μας, τις υπηρεσίες και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σ όλη την νότια πλευρά της Κρήτης, το μέλλον των παιδιών μας».

Για τον λόγο αυτό ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας προγραμμάτισε συγκέντρωση με όλους τους φορείς της περιοχής, με μοναδικό θέμα συζήτησης τις εξελίξεις γύρω από το νοσοκομείο και τον σχεδιασμό των δράσεων για την σωτηρία του.

Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, στην αίθουσα Μελινάκι του Δήμου Ιεράπετρας στις 5 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon