cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τε 24.04 2024

Συνάντηση του περιφερειάρχη Κρήτης με εκπροσώπους του «The Crete Trip 2023»

Το «The Crete Trip 2023», που θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 21 Μαΐου, είναι ένας νεανικός θεσμός που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus Ελλάδας και αναδεικνύει τη σχέση της Κρήτης με τη φοιτητική νεολαία…

Συνάντηση του περιφερειάρχη Κρήτης με εκπροσώπους του «The Crete Trip 2023»

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, είχαν εκπρόσωποι του «The Crete Trip 2023», το οποίο θα πραγματοποιηθεί για 11η χρονιά από τις 17 έως τις 21 Μαΐου 2023.

Πρόκειται για ένα νεανικό θεσμό που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus Ελλάδας και αναδεικνύει τη σχέση της Κρήτης με τη φοιτητική νεολαία.

Όπως ανέφεραν φοιτητές στον κ. Αρναουτάκη, το «The Crete Trip» αποτελεί έναν μεγάλο θεσμό, που αποκτά όλο και μεγαλύτερη δημοσιότητα διεθνώς και η Περιφέρεια Κρήτης έχει τον σημαντικότερο ρόλο σε αυτό.

Μάλιστα, ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Κρήτης και τους αρμόδιους της περιφερειακής αρχής, για την πολύχρονη στήριξη στο φοιτητικό θεσμό που είναι ενταγμένος στο δίκτυο φοιτητών Erasmus.

Όπως αναφέρθηκε, στο «The Crete Trip 2023» αναμένεται να συμμετέχουν 1000 περίπου φοιτητές από 40 χώρες, και όπως επισημάνθηκε από το στέλεχος της Περιφέρειας Κρήτης Ήρα Βουτσαλά θα υπάρξει πλήρης υποστήριξη εκ μέρους της Περιφέρειας για την υλοποίηση του επιτυχημένου φοιτητικού θεσμού που προβάλλει την Κρήτη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το «The Crete Trip 2023», το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, χαρακτηρίζεται ως μία εθνική εκδήλωση του ESN Ελλάδας, ως μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις Erasmus στην Ευρώπη. Με εκατοντάδες φοιτητές από όλο τον κόσμο που σπουδάζουν στην Ευρώπη, να συναντιούνται, να διασκεδάζουν και να δημιουργούν αναμνήσεις, ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της Κρήτης, την οποία χαρακτηρίζουν ως ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Μεσογείου.

Στην πρόσκλησή τους κάνουν λόγο για μία εβδομάδα παρέας και συντροφιάς σε αμμώδεις παραλίες, με επικά πάρτι, γνωριμία της ελληνικής κουλτούρας και αρκετές όμορφες στιγμές και αναμνήσεις που θα κρατήσουν για μια ζωή: «Υποσχόμαστε να κάνουμε το Ταξίδι Κρήτης την κορυφαία στιγμή του Erasmus σας», ανέφερε η οργανωτική επιτροπή στο κάλεσμα της.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon