cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Συνεχίζονται τα συλλαλητήρια για την τραγωδία στα Τέμπη

Συνεχίζεται το κύμα οργής κατά της κυβέρνησης: Την Παρασκευή το πρωΐ, μαθητές και γονείς δίνουν ραντεβού στα Χανιά, ενώ σωματεία και οργανώσεις καλούν σε νέα συλλαλητήρια σε Ηράκλειο και Χανιά την προσεχή Κυριακή…

Συνεχίζονται τα συλλαλητήρια για την τραγωδία στα Τέμπη
Από την χθεσινή (02/02/2023) συγκέντρωση στην Αντιπεριφέρεια Χανίων.

Στους δρόμους κατεβαίνουν αύριο. Παρασκευή οι μαθητές των Χανίων, πραγματοποιώντας κινητοποίηση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς στις 10 το πρωί, διαμαρτυρόμενοι για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Στη συγκέντρωση καλεί και η Ένωση Γονέων Χανίων, τονίζοντας σε ανακοίνωσή της ότι «απέναντι στη λογική κόστους – οφέλους που τσακίζει τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας, μετατρέπουμε την οργή μας σε οργάνωση του αγώνα μέχρι τέλους».

Σε νέες κινητοποιήσεις ωστόσο καλούν σωματεία, σύλλογοι και οργανώσεις και για την προσεχή Κυριακή.

Συγκεκριμένα προγραμματίζεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 το πρωΐ της Κυριακής στην πλατεία Ελευθερίας, ενώ την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και στα Χανιά, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

«Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, καλούμε σε νέο ξεσηκωμό την Κυριακή 12/3 στις 11 στην πλατεία Ελευθερίας! Να φωνάξουμε ακόμα πιο δυνατά ακόμα πιο αποφασιστικά ότι «στέρεψαν τα δάκρυα κι έγιναν οργή τέρμα ως εδώ καμία ανοχή!» Καμία ανοχή στο σύστημά του κέρδους που καμία ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία», αναφέρεται στο κάλεσμα πρωτοβάθμιων σωματείων των Χανίων.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon