cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 07.05 2024

Χ. Μαμουλάκης: Είδος υπό εξαφάνιση ο φούρνος της γειτονιάς

Τα αυξημένα κόστη των πρώτων υλών, του ρεύματος και της κάλυψης του εργατικού δυναμικού έχουν οδηγήσει στο κλείσιμο 20 αρτοποιείων στο νομό Ηρακλείου τους τελευταίους μήνες…

Χ. Μαμουλάκης: Είδος υπό εξαφάνιση ο φούρνος της γειτονιάς

Με Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τους υπουργούς Οικονομικών, Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Περιβάλλοντος & Ενέργειας, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, με την συνυπογραφή των βουλευτών Σωκράτη Βαρδάκη και Νίκου Ηγουμενίδη, αναδεικνύει τα προβλήματα που βιώνουν οι ιδιοκτήτες μικρών αρτοποιείων.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε πρόσφατο δημοσίευμα (εφημ. Πατρίς, 27/8/22) που φιλοξενούνται δηλώσεις του προέδρου του Σωματείου Αρτοποιών «Δήμητρα» Βασίλη Δαφέρμου, τα ιδιαίτερα αυξημένα κόστη των πρώτων υλών, του ρεύματος και της κάλυψης του εργατικού δυναμικού έχουν οδηγήσει στο κλείσιμο 20 αρτοποιείων στο νομό Ηρακλείου τους τελευταίους μήνες.

Με την Κοινοβουλευτική Αναφορά τους, οι βουλευτές ζητούν ενημέρωση από τους συναρμόδιους υπουργούς, σχετικά με το εάν και τι προτίθενται να πράξουν, προκειμένου να αναστραφεί το αρνητικό αυτό φαινόμενο.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon