cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Χανιά: Αποσύρθηκε η πρόταση για πάρκινγκ στο στρατόπεδο Μαρκοπούλου

Αποσύρθηκε από την εισήγηση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, η πρόταση για δημιουργία πάρκινγκ 800 θέσεων στο στρατόπεδο Μαρκοπούλου, όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ, ο δήμαρχος Χανίων…

Χανιά: Αποσύρθηκε η πρόταση για πάρκινγκ στο στρατόπεδο Μαρκοπούλου

Την απόσυρση της πρότασης για δημιουργία προσωρινού πάρκινγκ 800 θέσεων στο στρατόπεδο Μαρκοπούλου, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος.

Την εισήγηση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας υπερψήφισαν εκτός από την παράταξη της δημοτικής αρχής και δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης. 

Η Ένωση Γονέων πήρε θέση, με ανακοίνωσή της για το στρατόπεδο Μαρκοπούλου, τονίζοντας ότι, «συντασσόμαστε με το δίκαιο αίτημα να μετατραπεί το στρατόπεδο Μαρκοπούλου σε αποκλειστικό χώρο Αστικού Πρασίνου».

Η Ένωση ζητά το στρατόπεδο Μαρκοπούλου να παραχωρηθεί στο Δήμο Χανίων δωρεάν ενώ μέχρι την ολοκλήρωση της μελέτης να σταματήσει κάθε εργασία εντός του στρατοπέδου, ειδικά οι διαμορφώσεις για τη δημιουργία χώρου «προσωρινής» στάθμευσης, να απομακρυνθούν οι επικίνδυνες κατασκευές και υλικά όπως αμίαντος, συρματοπλέγματα, περιφράξεις και να αποδοθεί ο χώρος του στρατοπέδου στη γειτονιά.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon