cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Ζητούν λύση οι ταξιτζήδες του Ηρακλείου για την πιάτσα του Κούλε

Επιστολή διαμαρτυρίας του Συλλόγου Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Επιβατηγών Αυτοκινήτων Ταξί Ηρακλείου, που δόθηκε στη δημοσιότητα και η οποία και απευθύνεται στη δημοτική Αρχή της πόλης…

Ζητούν λύση οι ταξιτζήδες του Ηρακλείου για την πιάτσα του Κούλε

Στο μόνιμο κυκλοφοριακό πρόβλημα που παρατηρείται στην πλατεία 18 Άγγλων στο Κούλε από τα σταθμευμένα οχήματα αλλά και την κατειλημμένη σε μόνιμη βάση οριοθετημένη πιάτσα στην οδό Μητσοτάκη, αναφέρεται ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ταξί Ηρακλείου.

Σε επιστολή που απέστειλαν στον δήμαρχο Ηρακλείου, οι ταξιτζήδες τονίζουν ότι πρόκειται για ένα σημείο που έχει καταντήσει, μόνιμο πάρκινγκ για αρκετούς Ηρακλειώτες ενώ η οριοθετημένη πιάτσα που βρίσκεται στην οδό Μητσοτάκη είναι πάντα κατειλημμένη.

Οι ταξιτζήδες ζητούν την άμεση παρέμβαση του δημάρχου ώστε να βρεθεί άμεσα λύση και νόμιμες θέσεις για τα ταξί.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Τα ταξί αναζητούν λύση για το σημαντικότερο σημείο έλξης τουριστών της πόλης μας, που είναι η πλατεία 18 Άγγλων.

Ένα σημείο αναφοράς για όλους τους επισκέπτες της πόλης. Πύλη εισόδου και εξόδου με τεράστιο ιστορικό ενδιαφέρον. Ένα σημείο που έχει καταντήσει, μόνιμο πάρκινγκ για αρκετούς Ηρακλειώτες.

Ένα σημείο που μόνο τα ταξί ενοχλούν, και γίνονται βορά στα όργανα ελέγχου, καθώς δεν δίνει κανένας ενδιαφέρον ώστε να λυθεί το πρόβλημα και να εξυπηρετηθούν οι τουρίστες και επισκέπτες της πόλης που χρησιμοποιούν τα ταξί.

Η οριοθετημένη πιάτσα που βρίσκεται στην οδό Μητσοτάκη είναι πάντα κατειλημμένη (Έχει ακόμα και ιχ με σήμανση της δημοτική αστυνομίας «εγκαταλελειμμένο»).

Την Κυριακή 23/4/23 περιμένουμε στο λιμάνι Ηρακλείου τέσσερα κρουαζιερόπλοια. Έχετε φανταστεί τι θα συμβεί στην πόλη και στην πλατεία 18 Άγγλων;

Οποιαδήποτε αντίδραση δημιουργηθεί την συγκεκριμένη μέρα δεν θα φέρουμε καμία ευθύνη, οι συνάδελφοι είναι αγανακτισμένοι.

Οι ευθύνες να αναζητηθούν στις υπηρεσίες που είναι αρμόδιες. Ζητάμε άμεσα την παρέμβαση σας ώστε να βρεθεί άμεσα λύση και νόμιμες θέσεις για τα ταξί».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon