cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 27.04 2024

Αγροτικά: Δεν θα μάθουν μπαλίτσα στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Τσίπρας έλεγε πως αν η κυβέρνηση δεν λάβει απαραίτητα μέτρα και δεν δώσει ενισχύσεις σε αγρότες και κτηνοτρόφους, τότε θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα και μετά ήρθε ο Γεωργαντάς…

Αγροτικά: Δεν θα μάθουν μπαλίτσα στον ΣΥΡΙΖΑ

Την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφθηκε το Ηράκλειο και τον Προφήτη Ηλία ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συνοδεύονταν μάλιστα από τον αρμόδιο τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρο Αραχωβίτη.

Ο πρόεδρος λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε μεταξύ άλλων, πως αν η κυβέρνηση δεν λάβει απαραίτητα μέτρα και δεν δώσει ενισχύσεις σε αγρότες και κτηνοτρόφους, τότε θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα.

Σήμερα ήρθε στο Ηράκλειο ο αρμόδιος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς. Ο οποίος προτού καν δει τους παραγωγούς κηπευτικών, «έδωσε» 50 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά ζωοτροφών και 28 εκατομμύρια ευρώ μέσω διεκπεραίωσης αιτήσεων για νέους αγρότες.

Ανακοίνωσε επίσης την εκκίνηση εργασιών για την κατάθεση φακέλου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για αποζημιώσεις αναφορικά με το ζήτημα της σταφίδας, μέσω του συστήματος αποζημιώσεων λόγω κοροναϊού.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Γεωργαντάς με αντιπροσωπεία του κόμματος και τον Περιφερειάρχη κατά την επίσκεψη του στην Περιφέρεια Κρήτης

Και είναι σχεδόν βέβαιο πως πίσω από το χαμόγελο των ανακοινώσεων του, ο Υπουργός μέσα του έλεγε σκεπτόμενος την αντιπολίτευση:

«Πότε θα μάθουν επιτέλους μπαλίτσα στον ΣΥΡΙΖΑ;».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon