cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

Εκεί που δεν ξέρουν να φτιάχνουν δρόμους

Ή βρέχει τόσο πολύ στην Κρήτη ή δεν ξέρουμε να φτιάχνουμε δρόμους. Ίσως βέβαια και να μην θέλουμε να φτιάξουμε δρόμους γιατί…

Εκεί που δεν ξέρουν να φτιάχνουν δρόμους

Χρειάστηκε να κλείσει ο δρόμος Ηράκλειο – Μεσαρά για να θυμηθούμε τις λογής – λογής κακοτεχνίες και καθιζήσεις που παρατηρούνται στους δρόμους του Ηρακλείου και όχι μόνο.

Η λίστα περιλαμβάνει, το σχεδόν διαλυμένο ήδη, «νέο» οδόστρωμα στην παράκαμψη Αγίας Βαρβάρας, τις γνωστές καθιζήσεις στον παλιό δρόμο Ηρακλείου – Μοιρών, στο ύψος της Παναγίας Αλμυρής, την «ιστορική» πλέον καθίζηση λίγο μετά τη διασταύρωση των Δαφνών, που πρόσφατα ενισχύθηκε από τσιμεντοενέσεις, όπως και τις νέες καθιζήσεις στον Βόρειο Οδικό Άξονα πριν την έξοδο Παπαναστασίου.

Κι αυτά αφορούν μόνο επαρχιακά και εθνικά οδικά δίκτυα, ενώ έχουν μείνει απ’ έξω παλαιότερα προβλήματα, όπως οι καθιζήσεις σε Καραβάδω για παράδειγμα ή Μάρθα και πολλά πιθανά ακόμα.

Έξω έχουν μείνει επίσης οι συνεχόμενες κι επαναλαμβανόμενες «τρύπες» του τμήματος του ΒΟΑΚ από τον Γιόφυρο ως την Παπαναστασίου, μαζί με τα «σαμαράκια».

Τι αποδεικνύει η κατάσταση;

Ή βρέχει τόσο πολύ στην Κρήτη που τα υπόγεια νερά δημιουργούν άγνωστα ποτάμια τα οποία παρασέρνουν υλικά, ή δεν ξέρουμε να φτιάχνουμε δρόμους. Ίσως βέβαια και να μην θέλουμε να φτιάξουμε δρόμους γιατί οι εκπτώσεις είναι μεγάλες και τα λεφτά πολλά.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon