cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Ο διπλός Γολγοθάς της… Αμμουδάρας

Μπορεί να έχουν οι πολίτες τα δίκια τους για τον… Γολγοθά που ανεβαίνουν, όταν διασχίζουν τον δρόμο της Αμμουδάρας το καλοκαίρι, ωστόσο τον ίδιο Γολγοθά φαίνεται να ανεβαίνουν και στον Δήμο Μαλεβιζίου…

Ο διπλός Γολγοθάς της… Αμμουδάρας

Πολλοί είναι οι αναγνώστες που «ταυτίστηκαν» με το πρόβλημα που δημιουργείται κάθε χρόνο στον δρόμο της Αμμουδάρας, για το οποίο γράφαμε χθες, δείτε σχετικά εδώ: Αμμουδάρα: Άνοιξαν τα καταστήματα…κλείνει ο δρόμος.

Ο δρόμος αποτελεί «βάσανο» για όσους περνούν από εκεί και όλοι έχουν να μεταφέρουν μια ιστορία μικρής ή μεγάλης ταλαιπωρίας.

Γράφαμε λοιπόν για τις ευθύνες των δημοτικών αρχών για την κατάσταση που δημιουργείται εκεί κάθε χρόνο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μείνει έξω από το κάδρο και η αστυνομία που έχει και τον πρώτο λόγο για τον έλεγχο της κυκλοφορίας και της παράνομης στάθμευσης.

Από τον Δήμο Μαλεβιζίου πάντως μας λένε πως με το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο δεν υπάρχει καν δημοτική αστυνομία, ενώ έχουν γίνει επανειλημμένα οι σχετικές επισημάνσεις σε όλους τους αρμόδιους, αλλά… φωνή βοώντος εν τη ερήμω…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon