cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Προσωρινή ( ; ) εκεχειρία ( ; ) στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Κασσελίστας και “ομπρέλες” χαμηλώνουν ( ; ) τους τόνους μετά το social “κράξιμο” για τις εξωφρενικές δηλώσεις αλλά και μετά τα άσχημα “μαντάτα” των δημοσκοπήσεων…

Προσωρινή ( ; ) εκεχειρία ( ; ) στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Πυκνώνουν οι ενδείξεις πως η πλειοψηφία των στελεχών και των δυο πλευρών επιλέγουν το χαμήλωμα των τόνων και την διερεύνηση διαύλων επικοινωνίας ώστε να επανέλθει η εμπιστοσύνη που δοκιμάστηκε το τελευταίο διάστημα.

Σ’ αυτό δυο παράγοντες έπαιξαν κυρίαρχο ρόλο:

Πρώτον… το έντονο “κράξιμο”, η οργή που προκλήθηκε από τις εξωφρενικές δηλώσεις στα “βοθροκάναλα”, που πρόθυμα τις φιλοξένησαν, από κορυφαία στελέχη του κόμματος.

Στις δηλώσεις αυτές φαίνεται πως αντέδρασαν όχι μόνο μεγάλο μέρος των μελών αλλά και σειρά “μετριοπαθών” στελεχών που είδαν την προοπτική της διάσπασης να πλησιάζει επικίνδυνα.

Και δεύτερον… οι ανησυχίες αυτές ενισχύθηκαν και από τα όντως άσχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελέσματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων που έδειξαν πως ο κίνδυνος εξαέρωσης της Κουμουνδούρου είναι υπαρκτός, την ώρα που και η αποδοχή της κυβερνητικής πολιτικής βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, ιδίως στα ζητήματα της ακρίβειας.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon