cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Πρωθυπουργός το 2028 ο Ανδρουλάκης;

Αν η ιστορία επαναλαμβάνεται, ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει έξι χρόνια από τώρα, δηλαδή το 2028 για να γίνει πρωθυπουργός της χώρας…

Πρωθυπουργός το 2028 ο Ανδρουλάκης;

Ήταν 12 Μαρτίου 1998 όταν ο Κώστας Καραμανλής έμπαινε στο χειρουργείο μετά από ρήξη τένοντα στο δεξί πόδι, σε αγώνα ποδοσφαίρου με συναδέλφους του βουλευτές.

Έξι χρόνια μετά, εκλέγονταν πρωθυπουργός της χώρας με τη Νέα Δημοκρατία, για να θεωρηθεί για την παράταξη ένας από τους καλύτερους προέδρους που είχε διαχρονικά το κόμμα.

Ήταν 2 Σεπτεμβρίου του 2022, όταν ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε μια προσπάθεια του να αναγεννήσει τις γιορτές νεολαίας του Ανδρέα Παπανδρέου από το πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ έφευγε με ελαφρύ διάστρεμμα (*) για το νοσοκομείο, προσπαθώντας να παίξει μπάσκετ με μέλη και φίλους του κόμματος.

Αν η ιστορία επαναλαμβάνεται, ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει έξι χρόνια από τώρα, δηλαδή το 2028 για να γίνει πρωθυπουργός της χώρας και ένας από τους πιο επιτυχημένους πρόεδρους του ΠΑΣΟΚ.

Λέτε να συμβεί;

* Πάντως, για τον Ανδρουλάκη, ενώ στην αρχή φαινόταν διάστρεμμα στην συνέχεια οι γιατροί μίλησαν για ένα «σοβαρό στραμπούληγμα» στο γόνατο που δεν θα σταθεί εμπόδιο. Σύμφωνα με το περιβάλλον του κ.Ανδρουλάκη ο τραυματισμός του στο γόνατο είναι τελικά σοβαρότερος απ’ ότι αρχικά φαινόταν, καθώς έπαθε ρήξη χιαστού και πιθανόν να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Όπως και να χει εμείς του ευχόμαστε περαστικά…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon