cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τε 24.04 2024

Τα … ποδαρικά του Σπίρτζη

Κι ενώ όλοι συζητούν για την «τύχη» που κουβαλά ο Μητσοτάκης, μάλλον έχουν ξεχάσει την «τύχη» που έχει φέρει στην Κρήτη ο πρώην Υπουργός Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης.

Τα … ποδαρικά του Σπίρτζη

Το τελευταίο διάστημα και όχι άδικα για πολλούς, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάρει τα «ηνία» από τον πατέρα του, σε σχέση με το πόσο «γουρλής» θεωρείται. Πρακτικά, μόνο ακρίδες και εξωγήινοι δεν έχουν επισκεφθεί ακόμα την Ελλάδα, αν και πλέον μετά από τα όσα έχουν συμβεί, υπάρχουν αρκετοί που μπορούν να στοιχηματίσουν ότι δεν είναι καθόλου απίθανη μια τέτοια επιδρομή.

Κι ενώ όλοι συζητούν για την «τύχη» που κουβαλά ο Μητσοτάκης, μάλλον έχουν ξεχάσει την «τύχη» που έχει φέρει στην Κρήτη ο πρώην Υπουργός Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης. Διότι από την ημέρα που έσπευσε να εγκαινιάσει το νέο δρόμο Ηράκλειο – Μεσαρά, μόνο προβλήματα αντιμετωπίζει το δίκτυο και το έργο συνολικότερα.

Αν τώρα «χρεωθούν» σε Σπίρτζη και ΣΥΡΙΖΑ τόσο το νέο Διεθνές Αεροδρόμιο στο Καστέλι, όσο και ο νέος Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης, για τα οποία ερίζει η Αξιωματική Αντιπολίτευση, μπορούμε να φανταστούμε τι θα συμβεί, εφόσον τα ακολουθεί και αυτά η τύχη «Σπίρτζη».

Αν δε, τα έργα ολοκληρωθούν με Κυριάκο Μητσοτάκη, μπορούμε να φανταστούμε τις συνέπειες ενός «δίδυμου» με Σπίρτζη «οραματιστή» και Μητσοτάκη «υλοποιητή» και υπεύθυνο … κορδέλας.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon