cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Θα μοιράσουν πάλι χρήμα στα ΜΜΕ με πρόσχημα τον εμβολιασμό

Αν πράγματι ήθελαν να στηρίξουν τα νοσοκομεία και τους γιατρούς, που παλεύουν ξανά με τον covid και άλλες ιώσεις, θα το έκαναν αλλιώς κι όχι σκορπώντας χρήμα σε ακριβοπληρωμένες διαφημιστικές καμπάνιες…

Θα μοιράσουν πάλι χρήμα στα ΜΜΕ με πρόσχημα τον εμβολιασμό

«Το υπουργείο Υγείας θα κάνει μεγάλη καμπάνια, για να πείσουμε και τον πλέον δύσπιστο να κάνει το εμβόλιο», δήλωσε ο νέος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στην έκτακτη συνέντευξη για τον κορωνοϊό και πιστεύω όλοι πιάσαμε το… νόημα.

Θα πέσει ξανά πολύ χρήμα στα φίλα προσκείμενα προς την Κυβέρνηση ΜΜΕ για να προωθήσουν την καμπάνια.

Εξάλλου αυτό ήταν και το ζητούμενο στη συνέντευξη που δόθηκε από την ηγεσία του υπουργείου υγείας.

Γιατί αν πράγματι ήθελαν να στηρίξουν τα νοσοκομεία και τους γιατρούς, που παλεύουν ξανά με τον covid και άλλες ιώσεις, θα το έκαναν αλλιώς κι όχι σκορπώντας χρήμα σε καμπάνιες.

Νομίζουν πως ο κόσμος συνεχίζει να τρώει σανό, όπως τότε που εμφανίστηκε ο κορωνοϊός και μας είχαν βάλει να πλένουμε τις ντομάτες και τα αγγούρια πριν τα βάλουμε μέσα στην κουζίνα μας εμβολιάζοντας μας μετά, με το έτσι θέλω, για να μπορούμε να πάμε στη δουλειά μας και να βγούμε έξω από το σπίτι μας.

Με καμπάνιες διαφημιστικές και μάλιστα ακριβοπληρωμένες κανείς δεν θα πεισθεί, παρά μόνο με στοιχεία, που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, και αποδεικνύουν πως τα εμβόλια φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Και πριν τα στοιχεία οπωσδήποτε με ενίσχυση των νοσοκομείων μας για να πάψουν οι γιατροί να παραιτούνται επειδή δεν αντέχουν άλλο την κούραση και την καταπόνηση της εργασίας χωρίς ρεπό, χωρίς άδειες, χωρίς προοπτική…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon