cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Χαρούμενο πολύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ

Χαρούμενο πολύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ έχω να πω. Μιλάμε έχουν φάει τρελό “σκάλωμα” όλοι με τον Κασσελάκη έτσι;

Χαρούμενο πολύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ

Είχαμε την Κυριακή και τις ομιλίες των 5 υποψηφίων… Αχτσιόγλου, Τσακαλώτος, Παππάς, Τζουμάκας και… Κασσελάκης… 3 ώρες για τις ακούσεις όλες. Βέβαια, ο “νέος” την “ξεπέταξε” την ομιλία του σε ένα 20λεπτο μπαμ – μπαμ. Εντάξει δεν μπορώ να πω ότι ήταν και κάποια φοβερή πολιτική ομιλία, ωστόσο και οι υπόλοιπες που ήταν μου προκάλεσαν την γνωστή… “αριστερή” υπνηλία.

Γενικά ακόμα και τώρα, μετά από αυτό το φοβερό στραπάτσο που έχουν πάθει στον ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν αυτοί οι επιστήμονες της θεωρητικής αριστεράς να μην καταλαβαίνουν τι συμβαίνει μέσα στην κοινωνία. Ποιος έχει όρεξη για να ακούσει πολιτικές ομιλίες… “σεντόνια”; Κανείς.

Αν και μας “έρχεται” από το… Αμέρικα ο νεαρός ο “γιάπης” που δεν ξέρει και πολλά για την Ελλάδα αυτό μάλλον φαίνεται να το έχει καταλάβει. Όπως και πολλά άλλα. Γενικά με την επικοινωνία το έχει και μάλιστα πολύ. Είναι και γοητευτικός, με καλή σκηνική παρουσία και φυσικά ένα αφοπλιστικό χαμόγελο. Όλα αυτά θα τα περίμενε κανείς από την κυρία της υπόθεσης. Την κυρία Αχτσιόγλου.

Εξάλλου… ζούμε στην εποχή που… η επικοινωνία έχει σημασία και όχι η ουσία.

Μιλάμε έχουν φάει τρελό σκάλωμα όλοι με τον Κασσελάκι έτσι; Πριν να εμφανιστεί ο Στέφανος όλη η φασούλα με την διαδοχή Τσίπρα ήταν πιο βαρετή και από την ίδια την βαρεμάρα… εντάξει συνέπεσε και με τα μπάνια του λαού, παίζει και αυτό τον ρόλο του, βάλε και την τεράστια απογοήτευση από το απίστευτο μαύρισμα που έφαγε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές Μαίου και τις επόμενες μετά του Ιουνίου…

Και τσουπ… κάνει εμφάνιση ο Στέφανος Κασσελάκης και ξύπνησαν όλοι… και στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και όχι μόνο. Ξύπνησε και το όμορφο συστηματάκι στα μίντια… και έπιασε δουλίτσα… Ξύπνησε και ο Άδωνις… ξύπνησαν και τα τρολάκια στα σόσιαλ μίντια και το τουίτερ… και κάπως έτσι έχουμε ξανά μια χαρούμενη ατμόσφαιρα…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon