cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Ανάθεμα σας 41τακατό, που μας μπλέξατε…

« Έφτιαξες το σπίτι των ονείρων σου…» Και νόμιζες πως καθάρισες ατιμούλικο; Γελάστηκες, πέρασες τα όνειρα σου για πραγματικότητα και το κυριότερο: ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΣ;

Ανάθεμα σας 41τακατό, που μας μπλέξατε…

Εντάξει σε καταλαβαίνουμε, τα έχεις χαμένα. Λογικό! Με τόσα που σου έχουμε κάνει και πάλι καλά. Που δεν μας έμεινες στα χέρια.

Λοιπόν και για να μην πολυλογούμε σου ετοιμάσαμε 7 ρυθμίσεις -όσες και οι πληγές του Φαραώ- ώστε και το σπίτι σου να χάσεις, θα το πάρουνε τα funds, και εμείς να φανεί (το φαίνεσθαι που λένε) πως σε προσέχουμε με ανούσιες ρυθμίσεις που αφορούν λίγους, ελάχιστους.

Σου φτιάξαμε και ένα σποτάκι μούρλια, όπου αντί για λαπά -κορόϊδο σε εμφανίζουμε «μαχητή» για να κρατήσεις το σπιτάκι σου- γιατί «και αυτό έχει ψυχή» όπως έγραψε ο ποιητής.

Εμείς πάλι, πιο προσγειωμένοι, σε καλούμε στην κάλπη της 9ης Ιουνίου, όπου ένα τόσο δα χαρτάκι μπορεί να σώσει το σπιτάκι σου.

Αρκεί να είναι το ΣΩΣΤΟ χαρτάκι, δεν είναι η ώρα για πειραματισμούς, για αλλαγές… αυτά άστα για τους φοιτητές. Άσε που μπορεί να ξεμυτίσουνε και τίποτα κομμουνιστές. Ναι υπάρχουνε ακόμα και πρόσεχε γιατί ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ !!!

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon