cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Καλοκαιράκι, διακοπές και αμόλυβδη στα ύψη

Όσο ο κόσμος δεν αντιδρά και δέχεται παθητικά τα πάντα και κυρίως την αδιαφορία εκείνων που έχουν υποχρέωση να ελέγχουν την αγορά κι εκείνους που κερδοσκοπούν, τόσο θα το πληρώνει ακριβότερα από την τσέπη του…

Καλοκαιράκι, διακοπές και αμόλυβδη στα ύψη

Το καλοκαίρι βρίσκεται στο φόρτε του, οι μετακινήσεις του κόσμου λόγω διακοπών πολλαπλασιάστηκαν και όπως περιμέναμε οι τιμές της αμόλυβδης πάλι εκτοξεύθηκαν.

Και γιατί να μην εκτοξευθούν άλλωστε, μήπως υπάρχει έλεγχος για να διαφυλαχθεί η τσέπη των καταναλωτών ή μήπως η Κυβέρνηση θα σκύψει πάνω από αυτό το σοβαρό ζήτημα προσφέροντας ανάσα στους ιδιοκτήτες οχημάτων;

Είδαμε τις τιμές που δημοσιεύονται στο Παρατηρητήριο Τιμών του Υπουργείου Ανάπτυξης και συγκεκριμένα για την τελευταία ημέρα του Ιουλίου στην ΠΕ Ηρακλείου και φρίξαμε. Χαμηλότερη τιμή τα 1,935 ευρώ και ακριβότερη τα 2,095 για την αμόλυβδη, κι όπως φαίνεται έπεται και συνέχεια.

Όσο ο κόσμος δεν αντιδρά και δέχεται παθητικά τα πάντα και κυρίως την αδιαφορία εκείνων που έχουν υποχρέωση να ελέγχουν την αγορά κι εκείνους που κερδοσκοπούν σε βάρος των πολλών, τέτοια φαινόμενα δεν θα λείπουν.

Αντίθετα θα ζουν και θα βασιλεύουν αδειάζοντας την τσέπη μας από τους πενιχρούς μισθούς που λαμβάνουμε και που πριν προλάβουμε να τους δούμε έχουν εξανεμιστεί.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon