cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Τρολάρει τρελά ο Καραμανλής τον Μητσοτάκη με τον ΒΟΑΚ

Εντάξει… πλέον είναι προφανές ότι ο Κώστας ο Καραμανλής τρολάρει τόσο πολύ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που το απολαμβάνει σαν να μην υπάρχει αύριο. 

Τρολάρει τρελά ο Καραμανλής τον Μητσοτάκη με τον ΒΟΑΚ

Ο Κώστας του Αχιλλέως βεβαιώς, βεβαίως! Ο οποίος και τι δεν είχε πει για το νέο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης! Είχε κατηγορήσει τον Σπίρτζη πως είχε φτιάξει ένα «γονατογράφημα», είχε πει πως η κυβέρνηση δεν παίζει με τα μεγάλα έργα και θα φτιάξει ένα καινούριο και σύγχρονο δίκτυο, είχε πει πως κατάφερε ολομόναχος σε χρόνο ρεκόρ να προωθήσει διαδικασίες για Μελέτες. Και πολλά ακόμα…

Κι έρχεται μια Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Για το τεράστιο έργο της «παράκαμψης» του Ηρακλείου! Αρχίζουν να διαβάζουν (όσοι διαβάζουν και καταλαβαίνουν τι διαβάζουν) και τι διαπιστώνουν;;;

Η χάραξη από το Γάζι μέχρι και την Αλικαρνασό θα μείνει ίδια! Θα αλλάξουμε λίγο κάτω την άσφαλτο, θα σηκώσουμε και τα στηθαία και τέλος! Αυτό! Speachless οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κυρία μου. 

Και μετά έρχονται και τα πιο «καλά». Θα κλείσουν οι κόμβοι στη Φοινικιά! Τέλειο! Και θα ανοίξουν ένας στο ΠΑΓΝΗ κι ένας στην Ανώπολη. Δύο κλείνω – δύο ανοίγω το σύστημα του Υπουργείου.

Αλλά στα ψιλά γράμματα σου λέει πως θα κλείσει και όλες τις «επικίνδυνες» συνδέσεις που συνδέουν άμεσα δρόμους με το ΒΟΑΚ. Ε ναι, αλλά τέτοιες έχει σε Ανώπολη, έχει σε Επισκοπή, έχει σε Αεροδρόμιο, έχει σε Κνωσού, έχει σε Παπαναστασίου, έχει σε Γιόφυρο, έχει σε Γάζι… γενικά παντού τέτοιες συνδέσεις έχει! Αλλά δεν διευκρινίζει ποιες θεωρεί «επικίνδυνες».

Την ίδια ώρα σου λέει γενικά κι αόριστα ότι «θα φτιαχτεί κάπου, κάπως, κάποτε ένα παράπλευρο δίκτυο …». Το οποίο επίσης δεν προσδιορίζεται και δεν προβλέπεται να αφορά στο σύνολο της παρέμβασης. 

Και για την … ταμπακιέρα τίποτα!

Μας αρέσουν οι κόμβοι στην Παπαναστασίου που κόβουν το Ηράκλειο στη Μέση. Μας αρέσουν οι κόμβοι στο Γιόφυρο (οι μισοί μάλλον) που γίνεται κάθε μέρα της μουρλής, μας αρέσουν γενικά πολλά από αυτά που υπάρχουν και γιατί να τα χαλάσουμε; 

Παιδιά και δεν ανοίγει ρουθούνι! Και δεν κουνιέται από την καρέκλα του ο Υπουργός. Για την ακρίβεια, πιο εύκολο είναι να φύγει από την καρέκλα του ο πρωθυπουργός παρά ο Καραμανλής από το Υπουργείο Υποδομών. 

Ο Κώστας Καραμανλής

Μα αλήθεια τώρα; Αλήθεια αυτό είναι το τεράστιο έργο του «νέου» Βόρειου Οδικού Άξονα. Αν έχουν λίγο χιούμορ στο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αρχίσουν το τρολάρισμα από τώρα και να μην το σταματήσουν ποτέ! 

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon