cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Οι Αγίες Οικογένειες σε θέσεις μάχης

Οι «αγίες οικογένειες» έχουν λάβει θέσεις μάχης για τον πόλεμο που μπορεί να κηρυχθεί επισήμως αύριο στα… μαρμαρένια Ανώγεια!!!

Οι Αγίες Οικογένειες σε θέσεις μάχης

Εξελίξεις με άρωμα Κρήτης προμηνύονται για την κυβερνώσα παράταξη και όλα τα (δεξιά) βλέμματα θα είναι στραμμένα στα Ανώγεια τις επόμενες ώρες. Και φυσικά με κεντρικό ρόλο των βασικών αγίων οικογενειών του τόπου μας.

Ας τα πάρουμε από την αρχή:

Το στρατόπεδο των Καραμανλικών ετοιμάζει επίθεση στον Μητσοτάκη και ήδη έχουν αρχίσει τα τροχιοδεικτικά πυρά πρώτα από τον Τζαβάρα και με αποκορύφωμα το άδειασμα από τον Ρουσόπουλο (στο OPEN).

Από την άλλη, το στρατόπεδο Μητσοτάκη παρά τις εσωτερικές τριβές συσπειρώνεται. Η Ντόρα προαναγγέλλει αλλαγή του εκλογικού νόμου, που ασφαλώς βολεύει την προσωρινή έστω παραμονή του Κυριάκου στην εξουσία και ο Κώστας Μπακογιάννης αρνείται έστω και να συζητηθεί το θέμα των υποκλοπών στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας (που πρόσφατα έβγαλε ψήφισμα μέχρι και για την Ουκρανία) σε μια κίνηση στήριξης προς τον θείο του. (Εξάλλου οι ανηψιοί της οικογένειας έχουν αποδειχτεί πολύ χρήσιμοι τελευταία).

Την Τετάρτη, ο άλλος ανηψιός, ο απόγονος του… «εθνάρχη» θα μιλήσει στα Ανώγεια. Ο Κώστας Καραμανλής θα εκφωνήσει, λένε οι πληροφορίες, μια βαρυσήμαντη ομιλία, που θα έχει πολλούς αποδέκτες με αιχμές και για το θέμα των υποκλοπών.

Η ομιλία θα γίνει με αφορμή τα δέκα χρόνια από τον θάνατο του πρώην υπουργού Γιάννη Κεφαλογιάννη, του πρωθυπουργικού συμβούλου που ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής απέπεμψε από το Μαξίμου υπό το βάρος της καταδίκης του για υπόθαλψη εγκληματία στην υπόθεση των ναρκωτικών του Ρεθύμνου, το 2008.

Ασφαλώς παρούσα θα είναι και η κόρη του εκλιπόντος, Όλγα Κεφαλογιάνννη, που προέρχεται (εκ μητρός) και από την οικογένεια Βαρδινογιάννη και ετοιμάζεται για πολύ ψηλότερα ενώ ήδη ο ρόλος της στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία.

Αν δεις από μακριά όλο αυτό το σκηνικό καταλαβαίνεις πως για ακόμα μια φορά οι «αγίες οικογένειες» έχουν λάβει θέσεις μάχης για τον πόλεμο που μπορεί να κηρυχθεί επισήμως αύριο στα… μαρμαρένια Ανώγεια.  

Αναπτερώνονται οι ελπίδες σας για το μέλλον της χώρας;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon