cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Αλήθεια ποιος είναι ο γελοίος και θλιβερός;

Ο… γνωστός βουλευτής της ΝΔ με το δομημένο βιογραφικό στην χυδαιότητα και τον κυνισμό έκανε χυδαία υβριστική επίθεση στην Τζάκρη του ΣΥΡΙΖΑ. Έπεσα από τα σύννεφα…

Αλήθεια ποιος είναι ο γελοίος και θλιβερός;

Έχει πλάκα που μιλάνε για τον Πολάκη και τον χαρακτηρίζουν ως τοξικό και χυδαίο και άλλα πολλά και τελικά οι ίδιοι αποδεικνύονται μεγάλες… “μανούλες” στην χυδαιότητα και τις ύβρεις ακόμα και απέναντι σε μια γυναίκα. Βλέπουν ίσως την “κουτάλα” να απομακρύνεται και έτσι το θράσος τους χτυπάει κόκκινο.

Το τελευταίο επεισόδιο “γράφτηκε” στην εκπομπή Casus Belli του Νίκου Παναγιωτόπουλου στο νέο Attica TV ανάμεσα σε Κωνσταντίνο Κυρανάκη και Θεοδώρα Τζάκρη. Ο βουλευτής της ΝΔ μόλις ζορίστηκε… χρησιμοποίησε στην γνωστή μέθοδο του θράσους και της κυνικότητας, μόνο που αυτή την φορά ξέφυγε λίγο, καταφεύγοντας σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς με χυδαίο περιεχόμενο που μπορεί να πει κάποιος ότι άγγιζε, ίσως και να ξεπερνούσε, τα όρια του σεξισμού.

Αφορμή στάθηκε το θέμα του κατώτατου μισθού με τον Κυρανάκη να ξεφεύγει και να υβρίζει τη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλώντας τη συνεχόμενα… «γελοία και θλιβερή».

Εντάξει, έβαλαν όμως και τη Τζάκρη που λέει 10 λέξεις το δευτερόλεπτο λες και είναι ράπερ απέναντι στον ούτως ή άλλως αργόστροφο Κυρανάκη και τον έκανε να μοιάζει με τον Τσιάρτα. Ε, λογικό είναι να την βρίσει μετά. Εξάλλου δεν είχε και άλλο τρόπο να την αντιμετωπίσει…

Και παρά την παρέμβαση του Νίκου Παναγιωτόπουλου που ζήτησε από τον βουλευτή της ΝΔ να ανακαλέσει, ο ίδιος αρνήθηκε τονίζοντας οργισμένος: «Τι να πάρω πίσω, είναι γελοία. Είστε γελοία… ας μην εκλεγώ ποτέ, προκειμένου να σας ακούω».

Τώρα που είναι στα πάνω του ο άριστος δαπιτοΚυρανάκης δεν μας λέει λίγο τι παίζει και με τα καύσιμα;

Γιατί εδώ που τα λέμε καλό το… κλίμα τοξικότητας και το ξεκατίνιασμα για να περάσει η ώρα με “τσάι και συμπάθεια” (not) στο Twitter, αλλά αυτό που μας καίει εμάς, εδώ και πολύ καιρό, είναι οι τιμές στα καύσιμα.

29 Μαρτίου 2023 σήμερα και η αισχροκέρδεια βαράει κόκκινο, αλλά και νέα ρεκόρ στην χώρα, με την αμόλυβδη βενζίνη να κυμαίνεται σε τιμές πάνω από 1,90€/lt την ίδια στιγμή που βλέπουμε το βαρέλι μπρέντ να βρίσκεται σταθερά κάτω απο τα 80$. Μιας και ο… κύριος Κυρανάκης είναι “ειδικός” στα καύσιμα θα μπορούσε να μας πει κάτι τώρα που είναι… hot και λαλίστατος;

Θυμίζω και το… παρακάτω…

Δεν είδα την περίοδο 2019-2023 να ποστάρει στα Twitter καμιά απόδειξη από βενζινάδικο για να μας πει πόσα λίτρα βενζίνη βάζουμε με 80 ευρώ και πόσα πάνε στους… μετακλητούς του Μαξίμου, που ο αριθμός τους έχει χτυπήσει ρεκόρ, πόσα πάνε στις βόλτες του ανέμελου Κυριάκου, πόσα πάνε στην ανύπαρκτη υγεία Πλεύρη με τους χιλιάδες νεκρούς εκτός ΜΕΘ εν μέσω πανδημίας και πόσα πάνε στα υπόλοιπα λούσα των αρίστων και υπέρκομψων της κυβερνήσεως.

Εκτός και αν τώρα έχει αγοράσει ηλεκτρικό αυτοκίνητο και δεν βάζει βενζίνη. Που και σε αυτή την περίπτωση θα περιμέναμε έναν λογαριασμό ΔΕΗ γιατί και εκεί τις τιμές δεν τις λες… νορμάλ. Εκτός και αν έχει βάλει ανεμογεννήτρια ή φωτοβολταϊκό σπίτι του και δεν χρειάζεται να πληρώνει το ληστρικό ηλεκτρικό ρεύμα Μητσοτάκη. Βρε λες να αγόρασε ποδήλατο; Ξέρει κανείς; Τι φάση Κωστάκη;

Αλλά anyway μιλάμε για την “κουτσομπόλα” που πέρυσι δήθεν του ξέφυγε στην τηλεόραση το όνομ/μο του παιδιού που χτυπήθηκε από αστυνομικούς στη Νεα Σμύρνη. Για να τον στοχοποιήσει βγαζοντάς τον και Συριζαίο. Και έτσι να δικαιολογήσει και το ξύλο ας πούμε, σωστά;

Προσωπικά πάντως δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν είναι ο επόμενος Άδωνης σε κάποια χρόνια. Εκεί αποσκοπεί άλλωστε. Οπότε γι’ αυτό και επιλέγει να χρησιμοποιήσει ως πολιτικό marketing τον γνωστό ακροδεξιό λαϊκισμό με συκοφαντίες, ψέματα και φυσικά προσωπικούς υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Τον έχουμε καταλάβει και σίγουρα δεν πέφτουμε από τα σύννεφα για την άθλια συμπεριφορά του…

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

«Η χυδαία επίθεση του κ. Κυρανάκη στη Θεοδωρα Τζάκρη σε τηλεοπτική εκπομπή του Attica είναι ενδεικτική για το πού ωθεί η ΝΔ την προεκλογική συζήτηση: στις ύβρεις, τους τραμπουκισμούς και τον σεξισμό», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Μάλιστα ο κ. Κυρανάκης αρνήθηκε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη», αναφέρει και καταλήγει: «Το λιγότερο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης είναι να αποδοκιμάσει τον αμετανόητο υβριστή κ. Κυρανάκη και να απομακρύνει από τον δημόσιο διάλογο όσους δεν μπορούν να δεχτούν τους όρους μιας πολιτισμένης συζήτησης».

Εντωμεταξύ ο άριστος Δαπίτης συνέχισε την ίδια θλιβερή συμπεριφορά και από το σπίτι του… (με το “κυρία Λουμπουτέν” πάντως “έκλαψα” λίγο… not).

Κλείνοντας, το μόνο που έχω να πω είναι… απλά μην ψηφίζετε τέτοια τοξικά σούργελα… Αυτό μόνο τίποτα άλλο…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon