cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τε 24.04 2024

Κατώτατος μισθός για κατώτατο επίπεδο ζωής

Με 780 ευρώ στην Ελλάδα της ακρίβειας δεν μπορείς να ζήσεις ούτε με τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια κι αυτό το γνωρίζουν καλά εκείνοι που χωρίς να δουλεύουν λαμβάνουν μισθούς με πολλά μηδενικά. Αλλά… κοντός ψαλμός αλληλούια…

Κατώτατος μισθός για κατώτατο επίπεδο ζωής

Τελικά πολύ φασαρία για το τίποτα ο κατώτατος μισθός που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση δια στόματος Κυριάκου Μητσοτάκη και Κωστή Χατζηδάκη.

Με 780 ευρώ στην Ελλάδα της ακρίβειας δεν μπορείς να ζήσεις ούτε με τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια κι αυτό το γνωρίζουν καλά εκείνοι που χωρίς να δουλεύουν λαμβάνουν μισθούς με πολλά μηδενικά…

Δεν θα σταθούμε στις αντιδράσεις ούτε της Αντιπολίτευσης, ούτε των συνδικαλιστικών φορέων, που κατακεραύνωσαν το νέο κατώτατο μισθό, ούτε καν σ’ εκείνες της αγοράς, δηλαδή των εργοδοτών, που θεωρούν «εξαιρετική» την αύξηση, αφού τελικά δεν θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Θα σταθούμε στην απογοήτευση, για μια ακόμα φορά, των χαμηλά αμειβόμενων εργαζόμενων που με το μισθό τους δεν θα μπορούν ούτε το ρεύμα, ούτε τα καύσιμα, ούτε τις άλλες καταναλωτικές τους ανάγκες να πληρώσουν.

Σε όλους αυτούς τους πολλούς που φυτοζωούν για να βγάλουν το μήνα και ζουν δίχως να ζουν επειδή κάποιοι κοστολογούν την εργασία τους με 780 ευρώ, σε μια χώρα που έχει διαμορφώσει αγοραστικές συνθήκες Ελβετίας.

Κι όλοι αυτοί οι πολλοί έχουν φωνή και κρίση, όσο κι αν προσπαθεί να αποδείξει η κυβερνητική προπαγάνδα το αντίθετο.

Εξάλλου κοντός ψαλμός αλληλούια…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon