cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Απλά και «δημοκρατικά» πετάει έξω εκείνους που την έφθασαν στην πόρτα της Βουλής

Η βούληση του λαού πάει περίπατο, με «δημοκρατικό τρόπο» κατά την άποψη της αφού στο μυαλό της Ζωής σημασία δεν έχει τι ψηφίζει ο κόσμος αλλά τι θέλει εκείνη…

Απλά και «δημοκρατικά» πετάει έξω εκείνους που την έφθασαν στην πόρτα της Βουλής

Η ελληνική Βουλή λέγαμε κάποτε πως ήταν ο ναός της Δημοκρατίας και τα κόμματα που εισέρχονταν σε αυτήν έπρεπε να είναι δημοκρατικά και να τηρούν τους κανόνες της Δημοκρατίας.

Ωστόσο, όψιμα, βλέπουμε κόμματα που ούτε στο ελάχιστο δεν διαπνέονται από τέτοιους κανόνες όχι μόνο να επιδιώκουν αλλά να παίρνουν και ώθηση από διάφορα «κέντρα εξουσίας» ώστε να εισέλθουν στη Βουλή.

Και σίγουρα στην κατηγορία αυτή ανήκει η «Πλεύση Ελευθερίας» με επικεφαλής τη Ζωή Κωνσταντοπούλου που χωρίς καν να τηρεί τα προσχήματα άλλαξε τη λίστα των εκλόγιμων βουλευτών της, κατά το δοκούν, για να μπάσει στη Βουλή τη σχέση της και τους κολλητούς της.

Πάνω από δέκα υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος της, που η επικεφαλής τους άλλαξε θέση, βρίσκονται στα κάγκελα για τις μεθοδεύσεις που τους βγάζουν εκτός προς όφελος άλλων προσώπων που η κ. Κωνσταντοπούλου, εφόσον επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά που θέλουν το Κόμμα της να εκλέγεται, επιθυμεί να έχει κοντά της ως βουλευτές.

Η γνώμη και η βούληση του εκλογικού σώματος πάει περίπατο, με τον πλέον «δημοκρατικό τρόπο» κατά την άποψη της αφού στο μυαλό της Ζωής σημασία δεν έχει τι ψηφίζει ο κόσμος αλλά τι θέλει εκείνη…

Τόσο απλά, τόσο δημοκρατικά!!!

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon