cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Αυτοί που μιλούσαν για ανεξάρτητη Δικαιοσύνη…

Οι σκιές που έχουν μαζευτεί πάνω από το πολιτικό σκηνικό, μια με τις παρακολουθήσεις, τα σκάνδαλα και τώρα με το πόσο απροκάλυπτα και χυδαία επεμβένουν στην δικαιοσύνη έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής…

Αυτοί που μιλούσαν για ανεξάρτητη Δικαιοσύνη…

Στεγνά τους «έδωσε» ο τέως Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χρήστος Τζανερίκος, αποκαλύπτοντας ότι όχι μόνο τον προσέγγισε ο κ. Γεραπετρίτης αλλά κι ένας ακόμα κυβερνητικός παράγοντας, του οποίου το όνομα δεν αποκάλυψε, ζητώντας του να βοηθήσει να αποκλειστεί το κόμμα Κασιδιάρη με αντάλλαγμα μετά την εξυπηρέτησή του να αξιοποιηθεί σε κάποια Ανεξάρτητη Αρχή.

Προφανώς έτσι αντιλαμβάνονται στην Κυβέρνηση τη λειτουργία της Δικαιοσύνης και την ανεξαρτησία της, τάζοντας θεσούλες, κατά την προσφιλή, σε όλα τα επίπεδα, τακτικής τους.

Η καταγγελία που έκανε ο κ. Τζανερίκος είναι ιδιαιτέρως σοβαρή και δεν ανήκει στην κατηγορία εκείνων που ακούς και προχωράς παρακάτω.

Μαρτυρά πολλά και ανησυχητικά για τα οποία οφείλουν οι κυβερνητικοί παράγοντες που χειρίζονται το θέμα των εκλογών να δώσουν εξηγήσεις.

Οι σκιές που έχουν μαζευτεί πάνω από το πολιτικό σκηνικό, από παρακολουθήσεις αλλά και απ’ αυτό το γεγονός είναι πολλές και τείνουν να το καλύψουν με σκοτάδι, πράγμα δε βοηθά τη Δημοκρατία και τη λειτουργία της στην χώρα μας.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon