cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Η Βουλή θα γίνει το απόλυτο τηλεοπτικό show

Κάποιοι είδαμε να μιλούν για επιστροφή της Ελλάδας στη Δημοκρατία καθώς στη Βουλή οι Έλληνες ψηφοφόροι επέλεξαν να στείλουν οκτώ κόμματα

Η Βουλή θα γίνει το απόλυτο τηλεοπτικό show

Εμείς πάλι αυτό που θα γίνεται στο νέο Κοινοβούλιο το κάνουμε μια διαφορετική ανάγνωση.

Ο πλουραλισμός των εκλεγμένων κομμάτων δε σημαίνει αναγκαστικά και Δημοκρατία.

Γιατί άντε να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις μια συζήτηση για μείζονα θέματα που αφορούν στη χώρα και τους πολίτες της και να έχεις από απέναντι τους Σπαρτιάτες να σου κουνούν το δάκτυλο.

Άντε να κάνεις σοβαρή συζήτηση με την επικεφαλής κόμματος που ισχυρίζεται πως μόνη της κάνει για 100 βουλευτές. Προφανώς κάποιοι ξέχασαν τα ξεσπάσματα της όταν πριν από χρόνια ήταν και πάλι βουλευτής.

Άντε να κάνεις συζήτηση και να χεις τον άλλο επικεφαλής να σου λέει πως «Το μουσουλμανικό τόξο στα Βαλκάνια της νεο-οθωμανικής Τουρκίας έχει μόνο ΜΙΑ δύναμη ανάσχεσης: την Ορθοδοξία».

Άντε να κάνεις σοβαρή συζήτηση με κεραλειφές και επιστολές της Παναγίας.

Όταν τους ακούς όλους αυτούς και σου λένε πως δεν είναι το δεύτερο κόμμα αντιπολίτευση αλλά το ρόλο της θα τον παίξουμε εμείς, καταλαβαίνεις πως ο χώρος της Βουλής συχνά πυκνά θα μετατρέπεται στο εξής σε ρινγκ κι όλοι εμείς θα παρακολουθούμε σκηνές απείρου κάλλους.

Γιατί είναι φανερό πως όλοι αυτοί θέλουν να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους κι αυτό σίγουρα δεν θα το κάνουν με εποικοδομητική αντιπολίτευση αλλά με αντιπολίτευση των άκρων.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon