cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 20.05 2024

Δεν υπάρχει πια τσίπα, όλα γίνονται ανεκτά και το ξέρουν

Σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει πια τσίπα, τα πάντα γίνονται ανεκτά. Λίγες διαμαρτυρίες στα social και μετά σιωπή μέχρι την επόμενη τραγωδία…

Δεν υπάρχει πια τσίπα, όλα γίνονται ανεκτά και το ξέρουν

Ίχνος ντροπής δεν υπάρχει πια στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη και μας το αποδεικνύει καθημερινά με τις πράξεις της.

Και θα μας πείτε γιατί να ντραπεί αφού ο ελληνικός λαός της συγχωρεί τα πάντα και τα ξεχνά εν ριπή οφθαλμού οπότε είναι ως μη γενόμενα.

Αυτό έγινε με τους νεκρούς του κορωνοϊού, με τους νεκρούς στα Τέμπη, με τους νεκρούς και τις καταστροφές από πυρκαγιές, με τους νεκρούς και τις καταστροφές από τις πλημμύρες, με τις αποκαλύψεις βιασμών από άτομα που βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον της ΝΔ.

Εμείς πάντως ντραπήκαμε και προβληματιστήκαμε, ξανά, ακούγοντας την Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ) να μιλά για προαγωγή του πρώην κεντρικού λιμενάρχη Πειραιά, ο οποίος ελέγχεται για τις ενέργειές του στην υπόθεση δολοφονίας του Αντώνη Καρυώτη από μέλη του πληρώματος του «Blue Horizon».

H ΠΕΝΕΝ κάνει λόγο για μία «πρωτοφανής πολιτική κυβερνητική αθλιότητα» και λίγα λέει…

Μιλάμε για έναν άνθρωπο που είδε να σκοτώνεται το παλικάρι στο λιμάνι, του οποίου είχε την ευθύνη, κι αντί να τιμωρηθεί του δόθηκε η θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή στον Κλάδο Ασφάλειας του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, δηλαδή μια θέση που αφορά στην εποπτεία για την εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας στα λιμάνια όλης της χώρας.

Η κίνηση αυτή μας ξεδιπλώνει όλη τη θεωρία περί αριστείας της ΝΔ, αρκεί να είσαι «δικό της παιδί» και η αριστεία έρχεται από μόνη της, ότι κι αν κάνεις.

Και δεν ντράπηκε ούτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης που βγήκε μετά από αυτή την αποκάλυψη και δήλωσε πως «δεν μπορεί να θεωρηθεί προαγωγή, όταν κάποιος φεύγει από λιμενάρχης, από μια δηλαδή επιχειρησιακή θέση, από κεντρικός λιμενάρχης Πειραιά και γίνεται, βοηθός κλαδάρχη».

Τι λέτε κύριε Μαρινάκη; Σοβαρά; Τον μεταφέρατε στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος σε θέση σχετιζόμενη με την εποπτεία των μέτρων ασφάλειας σε όλα τα λιμάνια και δεν είναι προαγωγή;

Και γιατί δεν τον πήγατε στο λιμανάκι ενός νησιού όπου δένουν μόνο ψαρόβαρκες και σκάφη αναψυχής να δείξετε πως αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει για θέσεις ευθύνης, μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση της υπόθεσης Καρυώτη; (αν και κακά τα ψέματα όλοι πήραμε χαμπάρι τι έγινε οπότε για ποια διερεύνηση μιλάμε).

Σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει πια τσίπα, τα πάντα γίνονται ανεκτά. Λίγες διαμαρτυρίες στα social και μετά σιωπή μέχρι την επόμενη τραγωδία, μέχρι ο επόμενος άριστος να κάνει το λάθος χωρίς συνέπειες αλλά με επιβράβευση.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon