cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 27.04 2024

Έχει μείνει κάτι που να το μην το έχει αναλάβει η ΤΕΡΝΑ;

Υπάρχει κάποιο έργο, κάτι βρε παιδί μου στην Ελλάδα που να μην το έχει αναλάβει απευθείας η ΤΕΡΝΑ; Κλέφτες θα γίνουν οι υπόλοιποι;

Έχει μείνει κάτι που να το μην το έχει αναλάβει η ΤΕΡΝΑ;

Είδατε όμως πόσο αγαπά ο Γεραπετρίτης τον πεθερό του;

  • Εκτός και αν είναι τυχαία σύμπτωση ότι αφεντικό εκεί στο μαγαζί της ΤΕΡΝΑ είναι ο πεθερός του Γεραπετρίτη…

Για όσους δεν θυμούνται να πούμε ότι ο Γεραπετρίτης είναι Υπουργός Επικρατείας, δηλαδή νούμερο 2 ή 3, στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Περιττό να αναφέρουμε το πως λειτουργεί η συγκεκριμένη κυβέρνηση, δεν νομίζω να υπάρχει ακόμα κάποιος τόσο αφελής που να μην το έχει καταλάβει… εδώ μας έχουν κάνει καλά καλά βούκινο οι New York Times… μέχρι και οι εφημερίδες στην Ιαπωνία γράφουν για την διαπλοκή που επικρατεί στην Ελλάδα.

Η υπόθεση των υποκλοπών ή μάλλον το καραμπινάτο σκάνδαλο των υποκλοπών δείχνει λοιπόν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τις μαύρες μεθόδους με τους οποίους λειτουργεί η συγκεκριμένη κυβέρνηση.

Ο καημός τους ο μεγάλος είναι όμως το πώς θα βάλουν περισσότερα στις τσέπες τους, πώς θα μοιραστεί το χρήμα στους δικούς τους και γενικά πώς θα βολέψουν τα δικά τους παιδιά. Πώς θα μοιράσουν τις διάφορες δουλειές και έργα στα δικά τους συμφέροντα και πάει λέγοντας.

Αλλά οι κινήσεις τους όμως δεν στοχεύουν μόνο στο χρήμα απ’ ότι φαίνεται. Έχουν και μια συγκεκριμένη στρατηγική στην συγκέντρωση του πλούτου.

Και έτσι, αν νομίζουν κάποιοι ότι ρίχνοντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη θα έχουν ξεμπερδέψει με την γνωστή φαμίλια, είναι οικτρά γελασμένοι. Να τους ξε-βολέψουμε λίγο από τον βαθύ λήθαργο που βρίσκονται και να τους πούμε ότι σε αυτή την χώρα ό,τι και να γίνει, όποια πέτρα και αν σηκώσεις από κάτω, όλο και κάποιος Μητσοτάκης ή άνθρωπος του Μητσοτάκη θα κρύβεται.

Οπότε πάλι οι Μητσοτάκηδες θα μας διαφεντεύουν, απλά από διαφορετικά πόστα και με διαφορετική δύναμη. Οικονομική δύναμη αυτή την φορά. Και μιλάμε για μεγάλη οικονομική δύναμη. Οπότε πολύ πιθανόν να τους δούμε ξανά πολύ σύντομα στις γνωστές καρέκλες της εξουσίας. Υπάρχει όμως τρόπος να απαλλαχθούμε απ’ όλο αυτό; Ναι, ασφαλώς και υπάρχει… και είναι πολύ πιο απλό απ’ ό,τι φανταζόμαστε.

Υ.Γ.1: Ο πεθερός του Γεραπετρίτη είναι αντιπρόεδρος στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και θέλει να αγοράσει και την ΛΑΡΚΟ. Σημειώνουμε πως τώρα η τιμή του Νικελίου ανεβαίνει, ενώ παράλληλα την ίδια στιγμή η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέλυσε τους εργαζομένους και έκλεισε την ΛΑΡΚΟ, απαξιώνοντας την και μειώνοντας την τιμή της. Καλό, ε;; Μπίζνες as usual…

Εντωμεταξύ εσείς φάτε τώρα παραμύθια για αυτορρυθμιζόμενες αγορές, κακό δημόσιο και άλλα τέτοια όμορφα και φιλελεύθερα και αφήστε ήσυχη την μαφία του Γεραπετρίτη να κλείσει τις δουλίτσες της. Άντε και καλό… χειμώνα!!!

Υ.Γ.2: Παραπάνω αναρωτηθήκαμε αν υπάρχει τρόπος να γλιτώσουμε απ’ όλο αυτό το “πλιάτσικο” πολιτικό και οικονομικό. Λοιπόν υπάρχει τρόπος.

Είναι στο χέρι μας να ξυπνήσουμε και να διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν. Στο χέρι μας είναι να χάσουν την κουτάλα. Είναι στο χέρι του κόσμου να γίνει ο λαός ξανά επικίνδυνος για όσους του παίρνουν το ψωμί από το τραπέζι. Και αυτό πρέπει να γίνει… Και πως μπορεί να γίνει αυτό;

Μα φυσικά αν σταματήσουμε να αντιμετωπίζουμε τον Μητσοτάκη και τον κάθε Μητσοτάκη ως άτρωτο. Δεν είναι. Εμείς τον κάνουμε να αισθάνεται άτρωτος και εμείς πρέπει να σταματήσουμε να το κάνουμε αυτό. Αν γίνει αυτό το πρώτο βήμα, όλα τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους… Ναι τόσο απλό είναι, αρκεί να το πιστέψουμε…

Ας του κόψουμε τον βήχα λοιπόν σύντομα, προτού αρχίσουμε εμείς οι ίδιοι να βήχουμε… έρχεται και δύσκολος χειμώνας…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon