cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Είναι ο Κυριάκος Mr Bean; Ο Αντώνης Κανάκης έχει την απάντηση

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν πριν λίγες μέρες ο Αντώνης Κανάκης και ένα από τα θέματα που συζήτησαν ήταν και το αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο Mr Bean. Και αυτό πήγε πολύ καλά…

Είναι ο Κυριάκος Mr Bean; Ο Αντώνης Κανάκης έχει την απάντηση

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν πριν λίγες μέρες ο Αντώνης Κανάκης των Ράδιο Αρβύλα όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για την εικόνα του Mr. Bean που εχει σύμφωνα με εκείνον ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου διαφώνησε μαζί του σε ένα σπαρταριστό και ενδιαφέρον διάλογο ανάμεσα τους που αξίζει να παρακολουθήσετε.

Προειδοποιούμε όμως ότι ακολουθούν… “σκληρές” εικόνες άπειρου γέλιου… Αν αντέχετε πατήστε play και απολαύστε με δική σας ευθύνη…

Εντάξει η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε τον Αντώνη Κανάκη να μας πει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο… Έλληνας Mr. Bean. Το βλέπουμε και μόνοι μας με την αντιστοίχιση των φωτογραφιών και γενικότερα με την όλη σκηνική παρουσία του “γκαφατζή” (sic) Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εδώ τον έχουν πάρει χαμπάρι και τα διάφορα ΜΜΕ του εξωτερικού…

Φαντάζομαι πως κάποια στιγμή θα είχατε πετύχει και το σχετικό απόσπασμα από την διάσημη εκπομπή του Τζίμι Φάλον.

Ο βραβευμένος με Emmy και Grammy Αμερικανός παρουσιαστής ξέσπασε σε γέλια όταν έδειξε βίντεο με πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, ο παρουσιαστής αφού πρώτα διάβασε μερικούς τίτλους ειδήσεων, στη συνέχεια πρότεινε τίτλους ταινιών. «Ο επόμενος τίτλος είναι “Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοινώνει μέτρα ανακούφισης”. Θα μπορούσε να ήταν “Το επόμενο καλοκαίρι έρχεται (σ.σ. στους κινηματογράφους): Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ο καινούργιος Mr Μπιν».

Ο Τζίμι Φάλον ξέσπασε σε γέλια, όπως επίσης και το κοινό. Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκπομπή παρακολουθούν δεκάδες εκατομμύρια, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο στη σελίδα της εκπομπής στο Youtube είναι εγεγγραμένοι πάνω από 30 εκατομμύρια άνθρωποι.

Άντε τώρα εμείς να πάρουμε στα σοβαρά οτιδήποτε προσπαθεί να πει στα σοβαρά ο Πρωθυπουργός μας. Εντάξει, κάνουμε προσπάθεια γιατί τα όσα λέει και ανακοινώνει αφορούν τις ζωές μας και το μέλλον μας. Αλλά…

Ποιος είναι όμως ο Mr. Bean που πολλοί Έλληνες παρομοιάζουν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

Το Mr. Bean είναι βρετανική κωμική τηλεοπτική σειρά 15 ημίωρων επεισοδίων, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Ρόουαν Άτκινσον. Το σενάριο ήταν των Ρόουαν Άτκινσον, Ρόμπιν Ντρίσκολ, Ρίτσαρντ Κέρτις και Μπεν Έλτον.

Το πρώτο επεισόδιο μεταδόθηκε στις 1 Ιανουαρίου 1990 και το τελευταίο στις 31 Οκτωβρίου 1995.

Κατά τη διάρκεια της πενταετούς διάρκειάς της, η σειρά κέρδισε μεγάλο μέρος των Βρετανών και όχι μόνο τηλεθεατών, συμπεριλαμβανομένων 18,74 εκατομμυρίων για το επεισόδιο του 1992 The Trouble With Mr Bean, και ήταν ο αποδέκτης διάφορων διεθνών διακρίσεων, συμπεριλαμβανομένου του Rose d’Or.

Η σειρά έχει μεταδοθεί σε πάρα πολλές χώρες, έχει εμπνεύσει δύο ταινίες και μια σειρά κινουμένων σχεδίων.

Ο Ρόουαν Άτκινσον είναι χαρακτηριστικός στη σειρά αυτή για την εκφραστικότητά του και τις ευφυείς επινοήσεις αστείων. Σε κάποια επεισόδια συμπρωταγωνιστεί ένα πάνινο αρκουδάκι, ο Teddy, το οποίο ο Bean νομίζει ότι είναι ζωντανό.

Με πληροφορίες για τον Mr Bean απο την el.wikipedia.org

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon