cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Έτοιμο να ανακοινώσει ψηφοδέλτιο το ΠΑΣΟΚ

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ τοπικά είναι έτοιμο και θα μπορούσε να παρουσιαστεί ακόμα κι αύριο αν υπήρχε ανάγκη ωστόσο η πολιτική σκακιέρα επιβάλει αλλαγές της τελευταίας στιγμής – Ποια είναι όμως τα σίγουρα ονόματα;

Έτοιμο να ανακοινώσει ψηφοδέλτιο το ΠΑΣΟΚ
Έτοιμο για ανκοινώσεις το τοπικό ΠΑΣΟΚ

Τώρα που το τοπίο ουσιαστικά ξεκαθάρισε, αναφορικά με την απομάκρυνση του Βασίλη Κεγκέρογλου από τα εθνικά ψηφοδέλτια, αφού θα διεκδικήσει το Δήμο Μινώα Πεδιάδας με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, ίσως έχει έρθει η ώρα για ανακοινώσεις των υποψήφιων βουλευτών τοπικά.

Πολλοί είναι εκείνοι μάλιστα που εκτιμούν ότι ο ίδιος ο Νίκος Ανδρουλάκης, θα ανακοινώσει τον βασικό τουλάχιστον κορμό του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο μέσα στο Νοέμβριο, προκειμένου να λύσει τα χέρια των υποψήφιων βουλευτών του.

Αυτό που εκτιμάται βέβαια, είναι ότι δεν θα παρουσιαστεί ολόκληρο το ψηφοδέλτιο, αλλά ο βασικός μόνο κορμός του. Σε αυτό το πλαίσιο, αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για τον Φραγκίσκο Λαμπρινό, τον Φραγκίσκο Παρασύρη, την Ελένη Βατσινά, τον Παύλο Μπαριτάκη και τον Λάμπρο Βαμβακά.

Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παραμένει άγνωστο αν θα επιλέξει τελικά να ανακοινώσει τη συμμετοχή του στο τοπικό ψηφοδέλτιο του Ηρακλείου σε αυτή τη χρονική στιγμή, η κάθοδος του ως υποψήφιος όμως, στον τόπο καταγωγής του, θεωρείται λίγο έως πολύ δεδομένη.

Από εκεί κι έπειτα, οι υπόλοιπες ανακοινώσεις μάλλον θα γίνουν σε δεύτερο χρόνο, αφού στην πλειοψηφία τους αφορούν είτε αιρετούς που έχουν θέσεις ευθύνης, οπότε και την «ευελιξία» να προβληθούν εφόσον το επιθυμούν, είτε γυναίκες, με τις οποίες έχουν γίνει μεν προχωρημένες συζητήσεις, αλλά μένει να αποφασιστεί σε ποια θέση η τοποθέτηση τους θα είναι περισσότερο ωφέλιμη για την παράταξη.

Σε κάθε περίπτωση, όπως άλλωστε έχει γράψει και στο παρελθόν το cretanews το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ τοπικά είναι έτοιμο και θα μπορούσε να παρουσιαστεί ακόμα κι αύριο αν υπήρχε ανάγκη.

Κάποια ονόματα ωστόσο παραμένουν στη… φαρέτρα, διότι ίσως η πολιτική σκακιέρα επιβάλει αλλαγές της τελευταίας στιγμής, οπότε και δεν υπάρχει λόγος να … καούν.  

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon