cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Οι δυο Φραγκίσκοι του ΠΑΣΟΚ

Οι δύο Φραγκίσκοι είναι εκείνοι που κινούνται πάρα πολύ μέσα στο τοπικό ΠΑΣΟΚ και διεκδικούν μέχρι και .. πρωτιά στη μάχη του σταυρού. Υπάρχει όμως και ένα “αλλά” στην όμορφη ιστορία των 2 Φραγκίσκων…

Οι δυο Φραγκίσκοι του ΠΑΣΟΚ

Διαχρονικά, μέσα στα τοπικά ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων υπήρχαν πάντοτε και περισσότερο σπάνια ονόματα, πολλά από τα οποία έκαναν μάλιστα και πολιτική καριέρα. 

Ήταν πάντως έως απίθανο, να υπάρχουν δύο σπάνια ονόματα σε ένα ψηφοδέλτιο μαζί. Όπως φαίνεται όμως, τόσο ο Νίκος Ανδρουλάκης, όσο και το ΠΑΣΟΚ τοπικά, σκέφτονται να πρωτοτυπήσουν, ρίχνοντας μαζί στη μάχη δύο… Φραγκίσκους. 

Δύο Φραγκίσκοι στη μάχη του σταυρού για το ΠΑΣΟΚ

Και τον Φραγκίσκο Λαμπρινό, αλλά και τον πρώην βουλευτή Φραγκίσκο Παρασύρη, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια είχε αποφασίσει να ασχοληθεί περισσότερο με τη δουλειά του και σχεδόν καθόλου με τα κοινά. 

Κι όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμή, οι δύο Φραγκίσκοι είναι εκείνοι που κινούνται πάρα πολύ μέσα στο τοπικό ΠΑΣΟΚ και διεκδικούν μέχρι και .. πρώτη θέση στη μάχη του σταυρού.

  • Ως τώρα, τα δείγματα γραφής τους, αλλά και η κινητικότητα τους είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, με κάποιες ίσως δόσεις υπερβολής κατά περίπτωση. 

Το πάνε καλά οι 2 Φραγκίσκοι του ΠΑΣΟΚ λοιπόν, αλλά… το θέμα είναι θα το πηγαίνουν τόσο καλά μέχρι και την γραμμή του “τερματισμού”, τις κάλπες δηλαδή;

Και οι “κάλπες” μάλλον μας έρχονται σε εννιά μήνες, οπότε η προσπάθεια είναι Μαραθώνιος κι όχι σπριντ.

Μην μας καούν στο ζέσταμα. Προσοχή!!!

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon