cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Γεια σου Κωστή Χατζηδάκη με τα ωραία σου!

Δεν σας φτάνουν οι τράπεζες και τα funds; Πάρτε και Εταιρείες Παροχής Πιστώσεων… με το αζημίωτο!!!

Γεια σου Κωστή Χατζηδάκη με τα ωραία σου!

Γεια σου Κωστή Χατζηδάκη με τα ωραία σου! Γιατί μην μας πείτε πως δεν ήταν ωραία η τελευταία ανακοίνωση του για ίδρυση μη πιστωτικών ιδρυμάτων τα οποία θα μπορούν να χορηγούν, όπως και οι τράπεζες, δάνεια σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις;

Τοκογλύφοι με την κυβερνητική βούλα σαν να λέμε…

Γιατί δεν έχουμε φαίνεται αρκετές τράπεζες να δανείζουν με εξωφρενικά επιτόκια κι αρκετά funds να κατάσχουν μετά, για λιγοστές οφειλές, ότι έφτιαξε με κόπο και ιδρώτα ο κοσμάκης, θέλουμε κι άλλους να «ρουφούν… αίμα».

Στόχος, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης (ξέρει πάντως να διαλέγει το σωστό άνθρωπο στη σωστή θέση ο Κυριάκος Μητσοτάκης) είναι μέσα από τις Εταιρείες Παροχής Πιστώσεων, που θα χορηγούν τα δάνεια «να αυξηθεί ο ανταγωνισμός στον τομέα των χορηγήσεων, να προσφέρονται περισσότερες επιλογές σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις για τη χρηματοδότηση κατανάλωσης και επενδύσεων, να διευκολυνθεί η αναχρηματοδότηση και η αντιμετώπιση του προβλήματος των “κόκκινων” δανείων και να αποκτήσουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση φυσικά και νομικά πρόσωπα τα οποία σήμερα αποκλείονται από το τραπεζικό σύστημα».

Δηλαδή θα χουμε την τράπεζα που θα χορηγεί δάνεια για να πάρεις σπίτι. Θα προκύπτει μια αναποδιά στη ζωή σου και δεν θα μπορείς να το ξεπληρώσεις και θα αναλαμβάνουν τα funds να αρχίσουν τους εκβιασμούς ότι θα στο πάρουν και θα το εκπληστηριάσουν.

Και τι θα κάνεις για να αποφύγεις τα άλλα δυο αρπαχτικά;

Θα πηγαίνεις στην Εταιρεία Παροχής Πιστώσεων και θα παίρνεις ένα νέο δάνειο για να καλύψεις τα χρωστούμενα.

Καλό δεν είναι; Και εφυές για να γίνουν κάποιοι πλούσιοι ακόμα πλουσιότεροι και κάποιοι φτωχοί ακόμα φτωχότεροι γιατί χρήμα δεν χαρίζει κανείς και στην Ελλάδα η λέξη δάνειο είναι συνυφασμένη με δυσθεώρητα επιτόκια, εκτός κι αν είσαι τράπεζα που σου δίνουν δανεικά και αγύριστα και τα βαπτίζουν ανακεφαλαιοποίηση.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon