cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Γεννημένος για διακοπές!!!

Ούτε εκλογές θα γίνουν, ούτε ανασχηματισμός. Φύγετε για διακοπές άνετα λέει ο Μητσοτάκης και ετοιμάζεται για τις δικές του διακοπές…

Γεννημένος για διακοπές!!!

Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για την 48η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν πρόωρες εκλογές, αλλά ούτε και ανασχηματισμός.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «εμείς θα συνεχίσουμε τις περιοδείες μας. Θα φανεί ποιος έχει την καλύτερη πολιτική φυσική κατάσταση. Ούτε εκλογές θα γίνουν, ούτε ανασχηματισμός. Φύγετε για διακοπές άνετα».

Γεννημένος happy traveler ρε φίλε… δεν πα να καίγεται το σύμπαν, οι διακοπές πάνω απ’ όλα!!! Και γιατί όχι; Ποιος θα του ασκήσει κριτική; Τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα; Ούτε καν…

Και να πέφτουν βέβαια και βροχή τα χαστούκια από την Κομισιόν για την κατάσταση που βιώνει η ελευθερία του τύπου στην χώρα μας. Βγήκε πάλι η Ευρωπαία Επίτροπος Βέρα Γιούροβα και μίλησε για την διαρκή διολίσθηση της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα.

Παραπέμποντας στην ετήσια έκθεση της Κομισιόν για το κράτος δικαίου που δημοσιεύθηκε πρόσφατα, η Επίτροπος Γιούροβα αναφέρει ρητά πως «η βελτίωση του καθεστώτος για την προστασία των δημοσιογράφων είναι μεταξύ των συστάσεων προς την Ελλάδα» ενώ τονίζει πως θα δοθούν νέες συγκεκριμένες ειδικές συστάσεις για την Ελλάδα στην επόμενη έκθεση για το κράτος δικαίου εντός Ιουλίου.

Παράλληλα, στην έκθεση εκφράζονται σοβαρές ανησυχίες για την πρόσφατη τροποποίηση από την κυβέρνηση της ΝΔ του Ποινικού Κώδικα για την πρόληψη της διάδοσης της παραπληροφόρησης.

Εντάξει, σωθήκαμε λοιπόν μιας και θα έρθουν οι καλοί φίλοι μας οι Ευρωπαίοι να τα φτιάξουν όλα και στα ελληνικά ΜΜΕ και τον τρόπο που ενημερωνόμαστε γενικά. Ε, ναι αφού έχουμε φτιάξει όλα τα υπόλοιπα ας φτιάξουμε και την ενημέρωση…

Ξεκινήστε εσείς να διορθώνετε τις στρεβλώσεις στην ελευθερία του Τύπου και πάω και γω να βρω καμιά καλή παραλία στα νότια της Κρήτης πριν κάψετε και τις θάλασσες και δεν έχουμε και που να κάνουμε μπάνιο…

Ε, ναι να φύγουμε για διακοπές δεν είπε ο Πρωθυπουργός μας; Είναι να τις παρακούς τέτοιες εντολές; Όχι βέβαια. Περιμένω το pass μου (ξέρετε αυτό για τις διακοπές, LOL) και… έφυγα!!!

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon