cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Γιατί προτρέχει και προδικάζει το αποτέλεσμα;

Πριν ολοκληρωθεί η έρευνα για τα Τέμπη εκείνος «ξέρει καλά» πως δεν υπήρχε συγκάλυψη και ξέρει και την αιτία του δυστυχήματος, πως άραγε;

Γιατί προτρέχει και προδικάζει το αποτέλεσμα;

«Γνωρίζω καλά ότι δεν υπήρχε καμία συγκάλυψη στα Τέμπη» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη συμπληρώνοντας πως «συναντήθηκε το ανθρώπινο λάθος με χρόνιες παθογένειες της διοίκησης».

Κι εμείς αναρωτιόμαστε αφού η Δικαιοσύνη δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει την έρευνα της πως εκείνος γνωρίζει πως δεν υπάρχει συγκάλυψη και ξέρει και την αιτία του δυστυχήματος;

Γιατί προτρέχει και προδικάζει το αποτέλεσμα;

Ένας πρωθυπουργός που δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και να κρύψει κανονικά θα έλεγε «αφήστε τη Δικαιοσύνη να αποφανθεί για το τι έχει συμβεί και μετά εμείς είμαστε εδώ να αναλάβουμε, αν μας αναλογεί, την ευθύνη μας».

Επίσης ως κοινωνία δεν δεχόμαστε το να κατηγορεί ο κ. Μητσοτάκης την αντιπολίτευση ότι εργαλειοποιεί τον πόνο των συγγενών.

Οι συγγενείς των 57 θυμάτων έχουν ζητήσει τη στήριξη όλων, πολιτών και κομμάτων, για να λάμψει η αλήθεια και τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν κάνουν κάτι άλλο από το να προωθούν αυτό το αίτημα των χαροκαμένων γονιών που είδαν το σημείο της τραγωδίας λίγα 24ωρα μετά το δυστύχημα να μπαζώνεται και τις ευθύνες να πέφτουν πάνω στον μηχανοδηγό και τα χαμηλόβαθμα στελέχη των σιδηροδρόμων.

Τους συγγενείς που βλέπουν υπουργούς της ΝΔ να επιχειρούν να μειώσουν, με τις δηλώσεις τους, το μέγεθος της τραγωδίας που βιώνουν κι ένα Πρωθυπουργό που θα έπρεπε να σιωπά μπροστά στο πένθος τους και να απομακρύνει δια παντός από τις τάξεις του Κόμματος του, αντί να διευκολύνει ξανά την εκλογή του, τον υπουργό που ήταν στο τιμόνι του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών όταν το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη στοίχειωσε τις ζωές τόσων οικογενειών.

Ένα Πρωθυπουργό που όφειλε να ζητήσει ο ίδιος την άρση ασυλίας του Κώστα Καραμανλή ώστε η Δικαιοσύνη να κρίνει πράξεις και παραλείψεις του στην υπόθεση των Τεμπών.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon