cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

«Η Νέα Δημοκρατία είναι υπερήφανη για τα pushbacks»

Καθαρές κουβέντες και νοικοκυρεμένα πράγματα από τον πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας για τα pushbacks στο Αιγαίο…

«Η Νέα Δημοκρατία είναι υπερήφανη για τα pushbacks»

Καθαρές κουβέντες και νοικοκυρεμένα πράγματα από τον πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο Γιώργο Ματαλιωτάκη που παραδέχτηκε ανοιχτά ότι η κυβέρνηση κάνει pushbacks στο Αιγαίο και μάλιστα είναι πολύ υπερήφανη για αυτά αφού είναι στα δυνατά της χαρτιά και στα «ισχυρά της όπλα».  

Με τα δικά του λόγια:

«Ένα πολύ ισχυρό όπλο της κυβέρνησης, που πραγματικά δίνει πόντους στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είναι ότι ο πρωθυπουργός υπερασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα. Βλέπουμε τα σύνορα στον Έβρο με τις ορδές των μεταναστών, όπου είπε ένα πολύ δυναμικό “STOP”. Δεν λιάζονται οι μετανάστες, δεν ξεκουράζονται υπό αυτές τις συνθήκες.
Mε τα pushbacks τα οποία πραγματοποιεί, και καταγγέλλεται και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης στο διεθνή χώρο, αλλά πραγματικά όμως έχει αλαφρώσει τα νησιά με ένα ανθρώπινο και ανθρωπιστικό αποτελεσματικό τρόπο από τους μετανάστες».

Υπέροχα. Δείτε και μόνοι σας:

Το πολύ θετικό επίσης ήταν ότι ο πολιτευτής είχε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει ανεμπόδιστα και χωρίς διακοπές τη σκέψη και τα επιχειρήματά του.

Ευτυχώς δεν βρέθηκε στο studio κανένας θυμωμένος φωνακλάς (π.χ. κανένας πρωθυπουργός) να τον διαψεύδει και να του φωνάζει: «You have not been to Samos, you have not been to Samos».  

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon