cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Και στη «σωστή πλευρά της ιστορίας» και… δαρμένοι

Είσαι στη σωστή πλευρά της ιστορίας στέλνοντας αβέρτα στρατιωτικό εξοπλισμό προς Ουκρανία και σε βάζει ο Πούτιν στην λίστα με τους “εχθρούς” και τώρα έχεις και τον Ζελένσκι να σε απειλεί; Αν αυτό δεν είναι μια ακόμα φοβερή επιτυχία της ελληνικής διπλωματίας, τότε τι μπορεί να είναι;

Και στη «σωστή πλευρά της ιστορίας» και… δαρμένοι

Με κυρώσεις απειλεί την Ελλάδα η Ουκρανία. Ναι την Ελλάδα. Ναι η Ουκρανία.

Επειδή λέει, δραστηριοποιούνται στη Ρωσία επτά ελληνικές εταιρίες. Η Ουκρανία, ο κύριος Ζελένσκι δηλαδή, δεν εγκρίνει τη συνεργασία αυτή και θέλει να τιμωρήσει την Ελλάδα.

Φυσικά στο επίκεντρο είναι τα ελληνικά τάνκερ που μεταφέρουν το ρωσικό πετρέλαιο (και οι δουλειές, είναι αλήθεια, πάνε πολύ καλά από τότε που άρχισε ο πόλεμος).

Μόνο που ίσως να θυμάστε ότι η ελληνική κυβέρνηση ζήτησε και πέτυχε να εξαιρεθούν οι εφοπλιστές από τις «κυρώσεις» της Ευρωπαϊκές Ενωσης στη Ρωσία. Εφοπλιστές είναι αυτοί, τι να κάνουμε τώρα, καταλαβαίνετε…

Κι έτσι όλα μπερδεύονται γλυκά. Είσαι στη σωστή πλευρά της ιστορίας, είσαι η 8η χώρα παγκοσμίως σε ότι αφορά το κόστος στρατιωτικών εξοπλισμών προς την Ουκρανία, έχεις απαγορεύσει από τα ρωσικά ΜΜΕ μέχρι τον Τσαϊκόφσκι και τη Λίμνη των Κύκνων, έχεις απελάσει τους Ρώσους διπλωμάτες και φυσικά για όλους αυτούς τους λόγους έχεις μπει στη λίστα των «εχθρικών χωρών» για τη Ρωσία.

Από την άλλη, αφού εξαίρεσες τους εφοπλιστές σε απειλεί με κυρώσεις (τι είδους άραγε;) και η Ουκρανία.

Το λες και φοβερή επιτυχία της ελληνικής διπλωματίας.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon