cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 07.05 2024

Ξεπέρασε τα 2 ευρώ η αμόλυβδη αλλά το πρόβλημα μας είναι το καλάθι του νονού

Η αμόλυβδη έφθασε πάλι στα ύψη αλλά ο κ. Γεωργιάδης μόνη έγνοια έχει σε καθημερινή βάση το πως θα εξυβρίσει την Αριστερά και τα στελέχη της…

Ξεπέρασε τα 2 ευρώ η αμόλυβδη αλλά το πρόβλημα μας είναι το καλάθι του νονού

Ξεπέρασε τα 2 ευρώ και πάλι η αμόλυβδη σε πρατήρια του Ηρακλείου και ο αρμόδιος υπουργός ασχολείται με τα καλάθια του νονού, λες και το μοναδικό πρόβλημα που έχουμε, μέσα σε αυτή την απίστευτη κρίση ακρίβειας που ζούμε, είναι τι θα ψωνίσουμε στο βαφτιστήρι.

Τώρα που πλησιάζει η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα κι ο κόσμος θα αυξήσει τις μετακινήσεις του η αμόλυβδη έφθασε πάλι στα ύψη αλλά ο κ. Γεωργιάδης μόνη έγνοια έχει σε καθημερινή βάση το πως θα εξυβρίσει την Αριστερά και τα στελέχη της.

Μας παρουσιάζει διάφορα καλάθια δήθεν και καλά με φθηνότερα προϊόντα, που δεν είναι τίποτα άλλο από είδη σε μικρότερες συσκευασίες και ανώνυμα, και πιστεύει πως έτσι προσφέρει στην ελληνική κοινωνία και δικαιολογεί τον παχυλό μισθό του.

Το δε υπόλοιπο χρόνο του τον εξαντλεί σε ύβρεις, κι όχι πολιτικό διάλογο και κριτική, αρκεί να είναι προς Αριστέρα κατεύθυνση.

Αλήθεια οι απλοί ψηφοφόροι, οι παλιοί νοικοκυραίοι που συνήθιζαν να ψηφίζουν ΝΔ, νιώθουν υπερήφανοι που το κόμμα τους έχει στις τάξεις του έναν τέτοιο πολιτικό;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon