cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη… κλάφτα Χαράλαμπε

Για την περίπτωση εκείνων που πείστηκαν πως τη νέα τετραετία θα τρώνε με χρυσά κουτάλια ισχύει η σοφή ρήση «μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται»…

Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη… κλάφτα Χαράλαμπε

Στο ζουμί τους άρχισαν να σιγοβράζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες καθώς δημοσιεύματα επανέφεραν στο προσκήνιο τις συστάσεις της Κομισιόν για τροποποίηση του συστήματος φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών και των αυτοαπασχολούμενων.

Στην ατζέντα του διαλόγου βρίσκονται η αναβίωση των τεκμηρίων, η επιλεκτική διατήρηση τέλους επιτηδεύματος, η μείωση της έκπτωσης δαπανών, η ηλεκτρονική τιμολόγηση, το ψηφιακό πελατολόγιο…κ.α

Ήδη εξέδωσε ανακοίνωση το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών για το θέμα και μάλιστα με τίτλο «Τι ψήνεται για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών;».

Θυμάστε στις πρώτες κάλπες του Μαΐου που ο Γιώργος Κατρούγκαλος εξέφρασε την προσωπική του άποψη ότι πρέπει να επανέλθουν το 20% οι ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών κι έπεσε σύσσωμος ο κλάδος να τον φάει ενώ μαύρισε το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές, και στις πρώτες και στις δεύτερες.

Τώρα λοιπόν το πράγμα δείχνει πως τελικά όχι ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά η ΝΔ έχει κρυφή ατζέντα και μάλιστα θα την πασάρει ως επιβαλλόμενη από την ΕΕ για να τη χωνέψουν ευκολότερα.

Και φυσικά στην περίπτωση εκείνων που πείστηκαν πως τη νέα τετραετία θα τρώνε με χρυσά κουτάλια ισχύει η σοφή ρήση «Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon