cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Μετράει (μόνο) το μέγεθος;

Ασφαλώς σε πολλά πράγματα στη ζωή το μέγεθος μετράει. Εκείνο όμως που είναι σημαντικότερο στην περίπτωσή μας είναι η ποιότητα…

Μετράει (μόνο) το μέγεθος;

Ασχοληθήκαμε πολύ με τον αριθμό των μελών, με το ποιος έφερε και έγραψε τους περισσότερους, με το ποιος αναδείχτηκε από το μεγαλύτερο εκλεκτορικό σώμα.

Και να οι συγκρίσεις με τα εκλογικά ποσοστά, και να οι μετρήσεις με τους αντίστοιχους που πήγαν να ψηφίσουν στις εσωκομματικές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και φυσικά στο βάθος πάντα το ανυπέρβλητο ρεκόρ του Γιώργου Παπανδρέου με το 1 εκατ. ψήφους το 2004.

Ασφαλώς σε πολλά πράγματα στη ζωή το μέγεθος μετράει.

Εκείνο όμως που είναι σημαντικότερο στην περίπτωσή μας είναι η ποιότητα των μελών, η συμμετοχή και μετά τις κάλπες, η παρουσία στους κοινωνικούς αγώνες.

Αν κάτι κατάφερε ο Αλέξης Τσίπρας ήταν να φτιάξει ένα «άλλο» κόμμα αλλά και με «άλλα» μέλη.  Με μέλη που μοιάζουν όλο και περισσότερο με των άλλων δύο κομμάτων. Και αυτό όπως και να το κάνεις είναι επιτυχία όταν θέλεις να γίνεις όσο γίνεται πιο συστημικό, όλο και πιο «αστικό» κόμμα…

Για «Αριστερό» κόμμα, ας το  αφήσουμε καλύτερα…   

* Επίσης καλό θα ήταν όσοι θυμούνται λίγο από τα παλιά, να αναλογιστούν που κατέληξε το ρεκόρ του ΓΑΠ με το 1.024.000 ψήφους που τον ανέδειξαν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon