cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

Μια χούφτα Σερραίων κι όχι η Δικαιοσύνη θα «κρίνει» τελικά τον Κ. Καραμανλή

Οι Σερραίοι ψηφοφόροι θα είναι εκείνοι που θα κρίνουν μόνοι τους έναν πολιτικό που έβαψε με τις πράξεις και παραλήψεις του την Ελλάδα στο αίμα και μαυροφόρεσε 57 οικογένειες και αυτό στη ΝΔ το θεωρούν πολιτικά έντιμο και ορθό…

Μια χούφτα Σερραίων κι όχι η Δικαιοσύνη θα «κρίνει» τελικά τον Κ. Καραμανλή

Άγνωστη λέξη η ευθιξία στη ΝΔ που όμως μαθαίνουμε θα κατεβάσει τελικά υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο της στις Σέρρες τον αποτυχημένο υπουργό Κώστα Αχ. Καραμαναλή, τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομα του με το αιματοκύλισμα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με το Star κεντρικής Ελλάδας, ο πρώην υπουργός Μεταφορών, που και καλά παραιτήθηκε από τη θέση του για να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για το δυστύχημα των Τεμπών, στάθμισε τα δεδομένα και πήρε την απόφαση να είναι υποψήφιος, έτσι ώστε να κριθεί από τον σερραϊκό λαό, ο οποίος τον εκλέγει στην Bουλή από το 2015.

Ο πολιτικός συντάκτης του καναλιού ανέφερε επίσης ότι όλο αυτό το διάστημα ο κ. Καραμανλής ήταν σε ανοικτή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, οπότε η απόφαση αυτή βαρύνει και τον ίδιο.

Δηλαδή όπως καταλαβαίνουμε οι Σερραίοι ψηφοφόροι θα είναι εκείνοι που θα κρίνουν μόνοι τους έναν πολιτικό που έβαψε με τις πράξεις και παραλήψεις του την Ελλάδα στο αίμα και μαυροφόρεσε 57 οικογένειες.

Κι αυτό στη ΝΔ το θεωρούν πολιτικά έντιμο και ορθό.

Εμάς πάντως μας αποκαλύπτει η κίνηση αυτή πως δεν έχουν τσίπα πάνω τους. Γιατί έχουμε μάθει πως εκείνους που έχουν συνευθύνη για τέτοια δυστυχήματα δεν τους κρίνει μια χούφτα ψηφοφόρων αλλά η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon