cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Μια επιλογή που αξίζει πραγματικά…

Η επιλογή, ανεξαρτήτως συνδυασμού, ικανών και μάχιμων στελεχών είναι που κάνει την διαφορά. Και ναι η Μαρία Αντωνακάκη είναι ένα από αυτά τα πρόσωπα που η επιλογή τους αξίζει πραγματικά…

Μια επιλογή που αξίζει πραγματικά…
Η Μαρία Αντωνακάκη Χαλβατζή

Με αφορμή τις απανταχού Μαρίες που είχαν αυτές τις ημέρες την τιμητική τους θυμηθήκαμε και εμείς την Μαρία Αντωνακάκη. Μιλάμε για την γνωστή πρόεδρο του Συνδέσμου Επισιτισμού και Διασκέδασης νομού Ηρακλείου, Μαρία Αντωνακάκη – Χαλβατζή.

Τη συγκεκριμένη την περιμέναμε να “κατέβει” στην τοπική πολιτική σκηνή της Κρήτης και συγκεκριμένα ως υποψήφια σύμβουλος στην Περιφέρεια Κρήτης με τον “γαλάζιο” πλέον συνδυασμό του νυν Περιφερειάρχη κ. Σταύρου Αρναουτάκη.

Τελικά, μας την έκανε η κ. Μαρία για τον Δήμο και το ψηφοδέλτιο του ακόμα πιο “γαλάζιου” κ. Μιχάλη Καραμαλάκη. Τώρα θα μου πεις από τους 2 “γαλάζιους” πολιτευτές σίγουρα καλύτερη επιλογή είναι αυτή του πιο αυθεντικού και καθαρόαιμου δεξιού κ. Καραμαλάκη παρά του κ. Αρναουτάκη που το πάει και το πράσινο και το γαλάζιο το γράμμα…

Η κ. Μαρία Αντωνακάκη σύζυγος του εξίσου μάχιμου δεξιού αγωνιστή κ. Νίκου Αντωνακάκη θα ήταν κρίμα να μην διατηρούσε καθαρόαιμη την πολιτική ιδεολογία της, την οποία υπηρετεί πιστά εδώ και πολλά χρόνια.

Και δεν είναι μόνο η ιδεολογία, είναι και ο χώρος επαγγελματικής δράσης της, ο χώρος της εστίασης και διασκέδασης δηλαδή, που επίσης η κ. Μαρία Αντωνακάκη υπηρετεί από το πόστο της πιστά και με καθημερινό αγώνα και τρέξιμο πάντα για το καλό των επιχειρηματιών του κλάδου αλλά και των ίδιων των πολιτών επίσης που επιζητούν ποιοτική και οικονομική διασκέδαση και φαγητό στο Ηράκλειο.

Και μάλιστα δεν ήταν λίγες φορές που η κ. Αντωνακάκη δεν δίστασε να τα “βάλει” με το κόμμα και τον πολιτικό χώρο της με σκοπό να δωθεί έμφαση στα προβλήματα του κλάδου της εστίασης και στην ουσιαστική αντιμετώπισή τους.

Και δεν έκανε στείρα κριτική, όπως εύκολα κάνουν άλλοι, αλλά έβαζε στο τραπέζι του διαλόγου ρεαλιστικές λύσεις και έκανε ουσιαστικές προτάσεις, πάντα προς την κατεύθυνση εξυπηρέτησης των συμφερόντων του κλάδου.

Σταματάει όμως μόνο εκεί η δράση της; Όχι βέβαια, καθώς η κ. Μαρία δραστηριοποιείται ενεργά και στο Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα» ως συντονίστρια του εδώ τοπικού παραρτήματος και με μια πλούσια δράση από ενημερωτικές και όχι μόνο εκδηλώσεις.

Τώρα που το καλοσκέφτομαι μου φαίνεται ότι άνετα μπορεί να γράφω μέχρι τις εκλογές για την πλούσια δράση της Μαρίας, οπότε λέω να το κλείσω εδώ για να μην γίνω και κουραστικός.

Να σημειώσω μόνο κλείνοντας ότι γενικά δεν είμαι και πολύ φαν της υποψηφιότητας του κ. Μιχάλη Καραμαλάκη, κάτι που οι τακτικοί αναγνώστες μας έχετε ήδη καταλάβει μάλλον… ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι και στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο δεν υπάρχουν πολλά και αξιόλογα στελέχη και συμπολίτες μας. Διότι στην τελική αυτό έχει ίσως και μεγαλύτερη σημασία.

Η επιλογή, ανεξαρτήτως συνδυασμού, ικανών και μάχιμων στελεχών είναι που κάνει την διαφορά.

Και ναι η Μαρία Αντωνακάκη είναι ένα από αυτά τα πρόσωπα που η επιλογή τους αξίζει πραγματικά διότι θα προσφέρει σημαντικό έργο από το όποιο νέο της πόστο στην Λότζια.

Και φυσικά έχει ιδιαίτερη σημασία να το λέμε και γράφουμε εμείς αυτό που με την κριτική μας έχουμε αναστατώσει κάπως τον κ. Στρατηγό…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon