cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Μπόρεσαν να ξεπεράσουν Τέμπη, λέτε να κολλήσουν σε δύο πιλότους;

Λεφτά για χιλιάδες αστυνομικούς έχει, λεφτά για χιλιάδες παπάδες έχει, λεφτά για 18 Ραφάλ έχει, λεφτά για 10 δις απευθείας αναθέσεις έχει, λεφτά για καινούρια πυροσβεστικά αεροπλάνα και πυροσβέστες ΔΕΝ ΕΧΕΙ…

Μπόρεσαν να ξεπεράσουν Τέμπη, λέτε να κολλήσουν σε δύο πιλότους;

Και το κερασάκι στην τούρτα έχουμε και τα μίντια να λένε για το νέο κρατικό έγκλημα με την πτώση του Καναντέρ ότι ήταν λάθος του πιλότου. Πετάνε και ένα… ήρωες και ολοκληρώνεται το ξέπλυμα όλης αυτής της μαυρίλας και τοξικότητας που ζούμε.

Δεν μας είπαν όμως τα έγκριτα ΜΜΕ πόσες ώρες πετούσε ο πιλότος, πόσες ώρες πτήσεις επιτρέπεται να κάνουν αυτά τα σαράβαλα και πόσες παραπάνω κάνουν εξαιτίας των τραγικών ελλείψεων που υπάρχουν στην πυρόσβεση.

Δεν μας είπαν ποιο ήταν φέτος το νέο φοβερό σχέδιο προετοιμασίας για την αντιμετώπιση της αντιπυρικής περιόδου και γιατί πάει τόσο τραγικά στραβά και έτσι ενώ πέρυσι, που είχαμε ένα ήπιο καλοκαίρι, είχαμε 200.000 στρέμματα καμένων εκτάσεων ενώ φέτος σε μόλις 7 ημέρες έχουμε πάνω από 300.000 καμένα στρέμματα.

Και κάπως έτσι και επειδή έχουμε και τα αεροπλάνα που πέφτουν λοιπόν και δεν είμαστε για τέτοια… “επικοινωνιακά τσαλακώματα”, επιστρέφουμε στο πετυχημένο επικοινωνιακό μοντέλο του… εκκένωση και σβήσιμο στην θάλασσα… για να ξεχάσουμε και το ότι… τελικά… οι ανθρώπινες ζωές δεν είναι πάνω απ’ όλα.

Εξάλλου… η ζωή συνεχίζεται, όπως μας ενημερώνει και ο υφυπουργός Εσωτερικών της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, κ. Λιβάνιος, και η προτεραιότητα παραμένει μία και μοναδική το… χρήμα.

Αυτά… και καλή μας τύχη… αν και… σ’ αυτή τη χώρα, όπως όλα δείχνουν, είμαστε όλοι μας αναλώσιμοι, πλην της Αγίας Οικογένειας και των χρηματοδοτών τους φυσικά. Εντάξει;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon