cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Να το χαίρεστε κ. Πλεύρη το Σύστημα Υγείας έτσι όπως το καταντήσατε

Μας το μετέφερε αναγνώστρια και σας το μεταφέρουμε γιατί τις «επιτυχίες» Πλεύρη πρέπει να τις λέμε και κάποια στιγμή ίσως να τις καταγράψουμε σε τόμο ή σε ολόκληρη εγκυκλοπαίδια…

Να το χαίρεστε κ. Πλεύρη το Σύστημα Υγείας έτσι όπως το καταντήσατε

Γυναίκα περίπου 70 ετών με έντονο τα τελευταία χρόνια πόνο στα πόδια αφότου πλήρωσε ένα σωρό λεφτά σε ιδιώτες και γιατρειά δε βρήκε κλείνει ραντεβού στο Βενιζέλειο να την εξετάσει ένας ορθοπεδικός για τον οποίο έχει ακούσει τα καλύτερα.

Πηγαίνει στο ραντεβού της, την δέχονται στην ώρα της, της λέει να κάνει μια ακτινογραφία στα γόνατα, γίνεται κι αυτή σε χρόνο ρεκόρ και επιστρέφει στο ιατρείο.

Μέχρι να δει ο γιατρός την ακτινογραφία έρχεται από το διπλανό ιατρείο ένας άλλος γιατρός και μιλάνε μεταξύ τους οι δυο γιατροί για τα χειρουργεία.

Κανονίζουν να βάλουν ασθενείς τους για επεμβάσεις κι όλο κάτι άλλο προκύπτει και μένουν στο περίμενε. Και οι δυο γιατροί φανερά απογοητευμένοι φυσούν και ξεφυσούν καθώς έχασαν ένα ακόμα χειρουργείο.

Τελειώνουν την κουβέντα τους και ο γιατρός με τον οποίο είχε ραντεβού η γυναίκα κοιτάζει την ακτινογραφία της.

Φαίνεται ξεκάθαρα πως ο χόνδρος ανάμεσα στα οστά που ενώνουν το πόδι στο ύψος του γονάτου έχει φαγωθεί και το ένα οστό ακουμπά πάνω στο άλλο προκαλώντας της πόνο και δυσκολία μετακίνησης (η γυναίκα κυκλοφορεί με μπαστούνι).

Της λέει λοιπόν ο γιατρός κυρία τάδε μου, «δυστυχώς τα γόνατα σας είναι κατεστραμμένα, θεραπευτική αγωγή δεν υπάρχει και μόνη λύση είναι το χειρουργείο. Όμως δεν θα σας κοροϊδέψω. Η λίστα αναμονής που έχω είναι τεράστια κι ίσως δεν φτάσει αυτή η ζωή για να σας κάνω επέμβαση. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε άλλο να αντέξετε τον πόνο βρείτε κάποιον άλλο γιατρό να σας χειρουργήσει. Βλέπετε τι γίνεται».

Απογοητευμένη η γυναίκα, πήρε το μπαστούνι της, πήρε και τους πόνους της και επέστρεψε στο σπίτι της.

Λίστα λοιπόν που φτάνει στο Θεό, γιατροί καλοί που δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους και ο κ. Πλεύρης έχει την αυταπάτη πως αυτό είναι σύστημα υγείας που εξυπηρετεί τους πολίτες.

Ο δε Κυριάκος Μητσοτάκης τάζει βάσεις ελικοπτέρων και προφανώς θα ενοικιάσει ιδιωτικά πανάκριβα ελικόπτερα για να μεταφέρουν ασθενείς ώστε να μην ξεψυχούν σε καρότσες. ΕΥΓΕ!!!

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon