cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Ο υπουργός των Τεμπών πρώτος στις Σέρρες

Τον Καραμανλή, που… διασφάλιζε την ασφάλεια στα τρένα και μετά είχαμε 57 παιδιά στο χώμα, επιβράβευσε με την πρωτιά ο λαός των Σερρών!!!

Ο υπουργός των Τεμπών πρώτος στις Σέρρες

Πολιτική επιβράβευση έλαβε ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής στη γενέτειρα του, τις Σέρρες, μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής, με την ενσωμάτωση των σταυρών να φτάνει το 92,96%, εκλέγεται με περισσότερες από 23.000 ψήφους, γεγονός που μεταφράζεται ως πολιτική επιβράβευση της στάσης του μετά την τραγωδία, το έγκλημα των Τεμπών δηλαδή.

Με τη Νέα Δημοκρατία να κυριαρχεί στις Σέρρες με ποσοστό 46,98%, ο κ. Καραμαλής συγκεντρώνει 23.168 ψήφους έναντι του δεύτερου σε σταυρούς υποψηφίου της ΝΔ, Τάσου Χατζηβασιλείου που ακολουθεί με 22.632 ψήφους.

Έδρα λαμβάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι Σέρρες αποτέλεσαν και μια επιλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με το κόμμα να λαμβάνει ποσοστό 14,80% και 16.319 ψήφους.

Θυμίζω πως η υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή είχε επικριθεί έντονα, καθώς θεωρήθηκε ένας από τους υπεύθυνους για την τραγωδία των Τεμπών με τους 57 νεκρούς στις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Μάλιστα, στην σχετική μηνυτήρια αναφορά που είχαν καταθέσει συγγενείς των θυμάτων χαρακτήριζαν τον πρώην υπουργό Κώστα Καραμανλή ως «απολύτως ακατάλληλο σε βαθμό ακραίας επικινδυνότητας για οποιοδήποτε δημόσιο αξίωμα και οπωσδήποτε για την ιδιότητα του βουλευτή», ενώ υπενθυμίζαν τη δήλωσή του «Είναι ντροπή και ντρέπομαι, που θέτετε θέματα ασφαλείας. Θα ήθελα να ανακαλέσετε αμέσως. Είναι ντροπή».

Πρώτος στις Σέρρες ο Κωνσταντίνος Καραμανλής

Μετά από αυτό τα λόγια είναι νομίζω περιττά… ίσως το μόνο που έχω να προσθέσω ή μάλλον να προτείνω είναι τον Κώστα Αχ. Καραμανλή για την θέση του Υπουργού Μεταφορών. Γιατί, οχι;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon