cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

Οι «παρακρατικοί μηχανισμοί» και η ευκαιρία που χάνεται

Ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ πράττει ότι ακριβώς και οι προκάτοχοι του, ότι κι όλο το πολιτικό σύστημα και έτσι χάνει την ευκαιρία απόδειξης του νέου πολιτικού ήθους – Άνθρακας ο θησαυρός…

Οι «παρακρατικοί μηχανισμοί» και η ευκαιρία που χάνεται

Άνθρακας ο θησαυρός, ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ πράττει ότι ακριβώς και οι προκάτοχοι του, ότι κι όλο το πολιτικό σύστημα, καλύπτει και «αγκαλιάζει» εκείνους που εμπλέκονται σε βρώμικες ιστορίες χρηματισμού. Έτσι χάνει την ευκαιρία απόδειξης του νέου πολιτικού ήθους που στο συνέδριο του Κόμματος του επικαλέστηκε.

Στην υπόθεση Λοβέρδου και της ανεξήγητης διαγραφής του ονόματος του από επίσημο έγγραφου του FBI που μιλούσε για χρηματισμό του από τη Novartis αντί να κρατήσει αποστάσεις ο Νίκος Ανδρουλάκης προσέφερε την απόλυτη κάλυψη.

Μίλησε κιόλας για «παρακρατικούς μηχανισμούς» που θέλουν, λέει, να κρατήσουν το κόμμα του σε ομηρία, πράγμα που δεν θα επιτρέψει… και νομίζει πως έτσι καθάρισε.

Δηλαδή το FBI είναι παρακρατικός μηχανισμός ή μήπως είναι το ΥΠΕΞ;

Μάλλον δεν έχει καταλάβει πως όλοι καταλάβαμε τι έχει συμβεί και πως η δυσοσμία, όσο κι αν προσπαθεί να την απομακρύνει, μένει εκεί κι έχει αρχίσει να τον ακολουθεί.

Κι αυτό είναι άκρως αρνητικό για ένα νέο πρόεδρο που θέλει να επαναφέρει το ΠΑΣΟΚ δυναμικά στα πολιτικά πράγματα.

Το χειρότερο είναι όμως πως ο κ. Ανδρουλάκης ξέχασε πως τέτοιες βρώμικες υποθέσεις παλιών στελεχών του Κόμματος του ήταν υπεύθυνες που από το προσκήνιο βρέθηκε στο παρασκήνιο.

Η αυτοκριτική θα έπρεπε να ήταν βασική προτεραιότητα στο άνοιγμα της νέας σελίδας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και προφανώς δεν έγινε, γι αυτό τα λάθη, μοιραία, έχουν αρχίσει να επαναλαμβάνονται.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon