cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Όταν παίρνουμε τα λεφτά για το “μεταναστευτικό” είναι καλά μετά μας φταίνε οι Τούρκοι

Όταν ξεκινούν από τη Συρία και την Παλαιστίνη σίγουρα τελικός προορισμός τους δεν είναι ούτε η Τουρκία ούτε η Ελλάδα και το γνωρίζουμε αυτό καλά όλοι, ασχέτως αν έχουμε δεχθεί “ευρωπαϊκά πακέτα” για να τους “αποθηκεύουμε” στο έδαφος μας

Όταν παίρνουμε τα λεφτά για το “μεταναστευτικό” είναι καλά μετά μας φταίνε οι Τούρκοι

Στο πλαίσιο της σοβαρής μεταναστευτικής πολιτικής που ασκεί η Κυβέρνηση εντάσσεται προφανώς και η δήλωση του αρμόδιου υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη πως οι 38 μετανάστες  που ήταν εγκλωβισμένοι στη νησίδα του Έβρου εξωθήθηκαν με τη χρήση βίας να έλθουν προς την πλευρά της Ελλάδας.

Δηλαδή κ. Μηταράκη μας υπήρχε περίπτωση οι άνθρωποι αυτοί να ήθελαν να την αράξουν στην ακατοίκητη νησίδα και να τους φάνε οι σκορπιοί, όπως την άτυχη 5χρονη;  ή μήπως ήθελαν να ζήσουν στην Τουρκία απ όπου διήλθαν χωρίς να έχουν πρόθεση παραμονής σε αυτήν;

Όταν ξεκινούν από τη Συρία και την Παλαιστίνη σίγουρα τελικός προορισμός τους δεν είναι ούτε η Τουρκία ούτε η Ελλάδα και το γνωρίζουμε αυτό καλά όλοι.

Χρυσοπληρώνουν τους σύγχρονους δουλεμπόρους για να φθάσουν στην Ιταλία, στη Γερμανία και σε άλλες ανεπτυγμένες χώρες του βορά.

Άσχετο που εμείς και οι Τούρκοι δεχθήκαμε παχυλές αμοιβές για να τους κρατάμε στο έδαφος μας ώστε να μην ενοχλούνται οι φίλοι μας οι Γερμανοί και οι λοιποί Ευρωπαίοι.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon