cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Πριν ξαναπατήσει πόδι στο Μαξίμου περιφρονεί μέχρι και το Ευρωκοινοβούλιο

Εκτός Ελλάδας, όλοι θεωρούν ένοχη την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον ίδιο προσωπικά για τις παρακολουθήσεις αλλά εντός χώρας πέρα βρέχει…

Πριν ξαναπατήσει πόδι στο Μαξίμου περιφρονεί μέχρι και το Ευρωκοινοβούλιο

Νιώθει ήδη τόσο παντοδύναμος που δεν υπολογίζει ούτε το Ευρωκοινοβούλιο.

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο λόγος που ορθά κοφτά έχει ξεκαθαρίσει πως η ΕΥΠ θα παραμείνει υπό τον έλεγχο του.

Προφανώς του παρείχε εξαιρετικές «υπηρεσίες» που δεν θέλει να στερηθεί την επόμενη 4ετία…

Τι κι αν το πόρισμα της PEGA ζητά από την Ελλάδα να ανατρέψει τη νομοθετική τροποποίηση του 2019 που έθεσε την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών υπό τον άμεσο έλεγχο του Πρωθυπουργού.

Τι κι αν με συντριπτική πλειοψηφία (411 ευρωβουλευτές ψήφισαν ναι, 97 καταψήφισαν και 37 απείχαν) πέρασε από το Ευρωκοινοβούλιο η Σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής PEGA για το σκάνδαλο των υποκλοπών, που μεταξύ άλλων «έκαιγε» την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, πρότεινε να εξαιρεθούν από το κείμενο οι συστάσεις της PEGA προς την Ελλάδα, όμως δεν του έκαναν τη χάρη.

Εκτός Ελλάδας λοιπόν, όλοι θεωρούν ένοχη την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον ίδιο προσωπικά για τις παρακολουθήσεις αλλά εντός χώρας πέρα βρέχει.

Ουδείς τιμωρήθηκε 1,5 χρόνο μετά. Κι όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε αλλά επιβραβεύθηκε η πολιτική των παρακολουθήσεων πολιτικών αντιπάλων, επιχειρηματιών, δημοσιογράφων με ένα τεράστιο 40% στις εκλογές του Μαΐου.

Βέβαια θα μας πείτε εδώ τόσα εκατομμύρια πολίτες τους επιβράβευσαν για τους 57 νεκρούς στα Τέμπη, για τις άδειες τσέπες μας, για τους πάνω από 35.000 νεκρούς της πανδημίας, για το διαλυμένο ΕΣΥ, για την πρωτοφανή και αδικαιολόγητη ακρίβεια, για τις αυξήσεις στους μισθούς που δεν ήταν αυξήσεις και τόσα άλλα, οι παρακολουθήσεις θα τους εμπόδιζαν;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon