cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Σοβαρά τώρα; Συμπεριφορές μεσαίωνα στον 21ο αιώνα;

Σας ξαφνιάζει που ο Κασσελάκης βγήκε και είπε φόρα παρτίδα τη σεξουαλική του προτίμηση αλλά δεν σας ξαφνιάζει που άλλοι την κρύβουν και παριστάνουν τους οικογενειάρχες;

Σοβαρά τώρα; Συμπεριφορές μεσαίωνα στον 21ο αιώνα;

Είναι παρήγορο πάντως να βλέπεις πως μεγάλη μερίδα Ελλήνων έπαψε να έχει προβλήματα, οικονομικά και άλλα, οπότε μοναδικό αντικείμενο ενασχόλησης της είναι ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με το σύντροφο του Τάιλερ Μάκμπεθ, στη Νέα Υόρκη.

Λύθηκαν όλα τα προβλήματα μας και ασχολούμαστε πια μόνο με τον Κασσελάκη

Από τα Μέσα Ενημέρωσης μέχρι τις αναρτήσεις στα social media, από τότε που εμφανίστηκε στην πολιτική ζωή του τόπου ο Κασσελάκης, δεν υπάρχει μέρα που να μην δει κανείς χιλιάδες δημοσιεύσεις και αναρτήσεις που να αφορούν στη ζωή του. Ειδικά τώρα με το γάμο του γίνεται το σύστριγγλο.

Δε λέμε, ξέρουμε πως η κλειδαρότρυπα πάντα ενδιέφερε τον Έλληνα και τον απασχολούσε στην καθημερινότητα του, έτσι για να ξεφεύγει λιγάκι, όμως με το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έχει παραγίνει το κακό.

Μοιάζει λες και κανείς δεν έχει προβλήματα, λες και η ακρίβεια είναι αόρατη, η ιδιωτικοποίηση των πάντων επίσης, τα κόκκινα δάνεια και η αδυναμία εξόφλησης τους παρωνυχίδα, οι καταστροφές από τις πλημμύρες με τις πληγές που άφησαν ανοικτές ένα κακό όνειρο.

Σοβαρά τώρα, η ζωή του Στέφανου είναι πιο σημαντική από τη δική σας και την περνάτε από κόσκινο;

Σας ξαφνιάζει και θεωρείται άξιο σχολιασμού το ότι ένας άνθρωπος που ασχολείται με την πολιτική βγήκε και είπε φόρα παρτίδα τη σεξουαλική του προτίμηση αλλά δεν σας ξαφνιάζει που άλλοι την κρύβουν και παριστάνουν τους οικογενειάρχες;

Ένα καλό ξεσκόνισμα της ελληνικής ιστορίας για να διαπιστώσετε πως η ομοφυλοφιλία, που υπήρχε από αρχαιοτάτων χρόνων, δεν είναι ούτε ασθένεια, ούτε αξιοπερίεργο, δεν βλάπτει.

Τους κανόνες γύρω από πολλά πράγματα που διέπουν τις ζωές μας ξέρουμε ποιος τους έθεσε και γιατί, ας αφήσουμε λοιπόν τα επουσιώδη και ας ασχοληθούμε με τα ουσιώδη, ας δείξουμε επιτέλους πως ζούμε στον 21ο αιώνα κι ας μην εμφανίζουμε συμπεριφορές μεσαίωνα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon